garmin gps III

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Dimen
Viceadmiral

garmin gps III

OdgovorNapisal/-a Dimen » Sr Okt 21, 2015 20:43

Mi lahko kdo svetuje katere karte bi lahko naložil na tale pretpotopni garmin https://buy.garmin.com/en-US/US/into-sp ... od121.html

Bi mi prav prisla karta jadrana. Nič fensi grafike ne rabim. Ima 19mb spomina. Verjetn bi blo treba posamezne regije nalagat.
Hvala za nasvete, D
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Okt 21, 2015 22:05

Nevem ce bo tle kej poregnil obican bluechart ne g2 vision ima 7.5 mega se mi zdi.a idklent bos znal?
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » Če Okt 22, 2015 09:04

Ma nič ne znam glede blucharta. Vem sam da je drago (200€). A obstaja kakšna alternativna karta. Za Tunizijo dobil z neke spletne strani topo karto, ki je bila odklenjena in je delal BP. Najdeš pa na bolhi bluecharte za 20€ ki so že na SD kartici. Ta garmin pa nima SD reže. A s tem si lahko kej pomagam?
Uporabniški avatar
bladzo
Admiral
Kraj: Lj-Portorož
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bladzo » Če Okt 22, 2015 09:45

Dimen napisal/-a:Ma nič ne znam glede blucharta. Vem sam da je drago (200€). A obstaja kakšna alternativna karta. Za Tunizijo dobil z neke spletne strani topo karto, ki je bila odklenjena in je delal BP. Najdeš pa na bolhi bluecharte za 20€ ki so že na SD kartici. Ta garmin pa nima SD reže. A s tem si lahko kej pomagam?

Naloži si na telefon ali tablico Navionics --> http://www.navionics.com/ .
Te karte so odlične!
Tale Garmin pa podari muzeju ali pa ga imej za po sipinah se preganjat. No ja, za števec hitrosti je še vedno dober...
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » Če Okt 22, 2015 10:20

Sem mel letos na telefonu in zadeva deluje. Tale mi je všeč ker je vlago odporen, majhen, baterija dela preko 24 ur, odlično se vidi na soncu, kompas, in hitrost meri u nulo. Karta mi prav pride za panulanje. Fino je da imam na voljo globine in možnost hitrega shranjevanja pozicij in poti.

Sem letos uporabljal fishing points. Super fajn, dokler ne začneš uporabljat. Pol spoznaš, da so garmin in lowrence naprave z razlogom robustne, z gumbi in tok drage. Enostavno so praktične za uporabo, prilagojene navtiki in pika.

Bi mi bil kdo pripravljen naložit karte. Plačam!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Okt 22, 2015 11:33

daj mi mail na zs

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti