Prevoz plovila iz Nemčije
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Prevoz plovila iz Nemčije
zlatko83 napisal/-a:Na koga bi se lahko obrnil za morebitni prevoz plovila, dolžine cca 9m, širine cca 3m, iz Nemčije? Obrnil sem se na nekaj ponudnikov prek neta, pa niti enega odgovora.
Ali je možno dobiti prevoz za barko 9,3 x 3,05 na razdalji 400 km za 1.000 eur (brez stroškov nakladanja in razlaganja).
Če da, bi prosil za kontakt.
https://vodovod-rh.si/
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Sigurno ne!!
Najširši tovor, ki je dovoljen je 2,5m. Sam sem peljal iz Italije 2,85 širine na prikolici, ponoči, in moram povedat, da sem imel skrbi za celo leto dovolj. Cestninske so namreč betonirane na tri metre širine, tako da je bilo pestro. Pa še preširok, pretežak, visok pa točno toliko kot prikolica vlačilca. Če bi me dobila "ablast", bi bil nakup stoletja.
Iz Anglije sem dobil ne dolgo nazaj ponudbo za prevoz 2,95 x 9,35m po ceni 11800€. Namreč potrebna so dovoljenja za izredni prevoz in spremstvo z vozili...
Najširši tovor, ki je dovoljen je 2,5m. Sam sem peljal iz Italije 2,85 širine na prikolici, ponoči, in moram povedat, da sem imel skrbi za celo leto dovolj. Cestninske so namreč betonirane na tri metre širine, tako da je bilo pestro. Pa še preširok, pretežak, visok pa točno toliko kot prikolica vlačilca. Če bi me dobila "ablast", bi bil nakup stoletja.
Iz Anglije sem dobil ne dolgo nazaj ponudbo za prevoz 2,95 x 9,35m po ceni 11800€. Namreč potrebna so dovoljenja za izredni prevoz in spremstvo z vozili...
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
primusr napisal/-a:Jaz sem plačal relacija Izola , Kamnik 10,5m dolžine in 4.05 višine 650€ z nakladom ..
Je pa razdalja 140km ..
Težko boš dobil za 1k ker rabiš izredni prevoz , pa ne daj , da iz kakšne italije... Ta bo še precej dražja..
V igri je Sukošan.
Mogoče bo šlo z enim, ki vozi za Elan in bi bila ravno opcija, da ne bi šel nazaj prazen. Bomo videli.
https://vodovod-rh.si/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov