theDamjan napisal/-a:Jaz, kot velik strokovnjak, ki ima enak "webasto" kot ti in sem ga montiral sam, brez da bi že kdaj kakšnega videl in ga prav zares niti še nisem preizkusil, bi svetoval naslednje ():
Original dobiš zraven 1m raztegljive alu cevi - to sem jaz montiral takoj za grelec. Potem pa sem nadaljeval kar z rebrasto rdečo cevjo, ki je z notranje strani gumirana. Direkt paše na to, ki jo dobiš zraven. Vse spoje sem povil z ALU trakom. Te imam potem točno 5m, od tam naprej pa sem iz vodovodnih odtočnih cevi 110 (rdeča paše direktno v te kose) vse skupaj namontiral o obstoječi razvod klime, ki pa je iz take mehke PVC cevi z jekleno spiralo.
Od tistega metra dalje lahko uporabiš še kakšne meter ali dva cevi pa napo - tudi ALU izvedbo, pa naprej plastiko, ki mislim da bo ok. Če pa še niso odposlali, jim pa napiši, da ti dodajo še tiste originalne cevi zraven kolikor je rabiš in kose za vmes, pa boš najbolje naredil.
Ja, sem mislil naročiti cevi. Koliko pa je fi cevi in vmesnikov, ker ponujajo različne?