Kakšne stvari uporabljate za te namene?
Na netu je trgovina ki ima v prodaji kape za prikolice in ključavnice. Nmareč sem novi lastnik ZODIAC pro 470 čolna z novo letošnjo prikolico pa me zanima kako se varujete.
Zaščita prikolice pred krajo
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Po mojem mišljenju, proti kraji prikolice je najbolje odmontirat priklop.
Razne rezilne klešče, aku-flekse itd. se dobijo povsod za kupit, tako, da veriga in obešanka, ni več ovira, mogoče mala
.
Za stvari na prikolici, pa nimaš nobene zaščite. Prikolica naj bo na vidnem mestu, kjer je dosti ljudi, ulična razsvetljava itd. Ostalo pa kot ti je že napisal
Klemzi. Še samo to bi dodal.
Registrsko tablico tudi snami, ker nikjer nimajo radi tujcev. Ja bodimo si iskreni, tudi pri nas v SLO je tako. Ta smotan Odtamintam, ta pijani.............
Še posebej če si pri južnih sosedih, predvsem po sinočnjem porazu proti Malim Janezom, v košarki.
LP
Razne rezilne klešče, aku-flekse itd. se dobijo povsod za kupit, tako, da veriga in obešanka, ni več ovira, mogoče mala
Za stvari na prikolici, pa nimaš nobene zaščite. Prikolica naj bo na vidnem mestu, kjer je dosti ljudi, ulična razsvetljava itd. Ostalo pa kot ti je že napisal
Klemzi. Še samo to bi dodal.
Registrsko tablico tudi snami, ker nikjer nimajo radi tujcev. Ja bodimo si iskreni, tudi pri nas v SLO je tako. Ta smotan Odtamintam, ta pijani.............
Še posebej če si pri južnih sosedih, predvsem po sinočnjem porazu proti Malim Janezom, v košarki.
LP
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
Jaz sem dal okoli vsakega kolesa eno debelo zajlo-ključavnico za kolesa. Ni ne vem kaj, ampak kar priklopiti in odpeljati pa je le ne more. Zadnjo steno z lučmi in tablico je že res dobro pospraviti, ampak vprašanje je, kam z njo. Če imaš apartma relativno blizu, OK. Če se ti ljubi, lahko odmontiraš še glavo in rezervno kolo. Če gremo do absurda, lahko demontiraš in pospraviš tudi kolesa.
Vendar nisi šel zato na dopust. Najbolje je, da čoln skupaj s prikolico kasko zavaruješ. Potem ti bo največja skrb, kako boš spravil čoln domov, če ti s prikolice ukradejo kaj vitalnega.
100 % varnosti pa ni, ker danes ti bo s malim flexom na baterijo skoraj v tišini prerezal vsa varovala.
Vendar nisi šel zato na dopust. Najbolje je, da čoln skupaj s prikolico kasko zavaruješ. Potem ti bo največja skrb, kako boš spravil čoln domov, če ti s prikolice ukradejo kaj vitalnega.
100 % varnosti pa ni, ker danes ti bo s malim flexom na baterijo skoraj v tišini prerezal vsa varovala.
jaz imam to ključavnico(kovinsko škatlo)
http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p ... 1010048721
nato pa še bulo, katera se vtakne v glavo rude in se z imbusom zategne(se razširi v glavi).Ta 2 sistema sta mi ok. sta varna ter hitro namontirana. Vsakič pa seveda snamem tudi zadno steno prikolice, tako da ni gor luči ter tablice.
nato pa še bulo, katera se vtakne v glavo rude in se z imbusom zategne(se razširi v glavi).Ta 2 sistema sta mi ok. sta varna ter hitro namontirana. Vsakič pa seveda snamem tudi zadno steno prikolice, tako da ni gor luči ter tablice.
Urke85 napisal/-a:jaz imam to ključavnico(kovinsko škatlo)
Kako bulo? Ali je lahko ta škatla gor tudi med vožnjo?
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
to bulo zakleneš v 'šalčko' na priključku na prikolici. se pravi prikolica se NE bo mogla usesti na 'bunko' od avta. ena najboljših tehnik, ki odganjajo nepridiprave in jo največX uporabljam.
obstajajo tudi modeli, ki le prekrijejo šalčko. pred priklopom/ med vožnjo pa se zadevo odstrani.
obstajajo tudi modeli, ki le prekrijejo šalčko. pred priklopom/ med vožnjo pa se zadevo odstrani.
Nel CU, nel CU... nel cuore melo sento!
Il dollaro se cala, poi s'incazza e va in aumento. Ma a me che me ne frega, tanto intanto i soldi non ce l'ho!
Il dollaro se cala, poi s'incazza e va in aumento. Ma a me che me ne frega, tanto intanto i soldi non ce l'ho!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti