"Zložljivi" by-boat gumenjak?

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Tweety
Desetnik

"Zložljivi" by-boat gumenjak?

OdgovorNapisal/-a Tweety » To Okt 12, 2021 07:16

Živjo,

Imam 9m jadrnico, kar pomeni, da je malenkost premajhna, da bi imel kjerkoli udobno spravljen napihnjen gumenjak, pa četudi samo 2m dolg.

Trenutno imam starega 2m gumenjaka Zodiac, ki pa je bil vecino časa izpraznjen in zložen notri na pomoznem ležišču, kar tudi sumim, da je bil razlog da so se spoji uničili.

Sedaj kupujem nov gumenjak, pa me zanima, kaj bi bila najboljša opcija, da se ne bo prehitro se uničil, če bo zložen. Razmisljal sem tudi o napihljivem supu, ampak bi vseeno raje imel nekaj na kar lahko dam izvenkrmni motor.

Ima kdo kaksno idejo kaksen gumenjak naj kupim, da bo tudi zložen znotraj barke dolgo živel, oziroma ali obstaja kaksna alternativa?

Hvala :)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: "Zložljivi" by-boat gumenjak?

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Nov 09, 2021 15:34

Mogoče najprej stopi v stik z Mikele od tukaj, naj pogleda tvojega dosedanjega. Če tubusi še držijo je čisto mogoče, da z novim ne bi dosti na boljšem (če sploh kaj) kot s tem, če se dobro popravi; če je pa dotrajal, ti bo pa tudi takoj povedal. No, preberi si temo na povezavi.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov