C-MAP NT+ Cartridge

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

branko-mirko
Kapitan korvete

C-MAP NT+ Cartridge

OdgovorNapisal/-a branko-mirko » Sr Mar 17, 2010 19:36

Kje priti do najcenejse varijante te kartice celotnega jadrana

lp branko-mirko
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Mar 17, 2010 20:27

Programator IN SVEŽE kartice zapečene pred teboj za cel svet dobiš v Trzinu. Cena za NT+ Wide je 199€+DDV.
Počakaj na novi update. Za tekoče leto izide ponavadi konec marca.
LP
Nikola Tesla
Nautica Led
Poddesetnik
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Nautica Led » Sr Mar 24, 2010 19:36

tale cena v trzinu je popolnoma ista kot redna cena tovarniške SVEŽE kartice, ki se baje kar krepko razlikuje od original tovarniških. V Trzinu jo je kupil kolega in je mal pojamral predvsem glede hitrosti same kartice. Res pa je, da ne vem v kakšen gps jo je vstavil.
cena original npr. http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=78484
Idem tamo, kde je sve po mom! :)
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Mar 26, 2010 09:00

Nautica Led napisal/-a:tale cena v trzinu je popolnoma ista kot redna cena tovarniške SVEŽE kartice, ki se baje kar krepko razlikuje od original tovarniških. V Trzinu jo je kupil kolega in je mal pojamral predvsem glede hitrosti same kartice. Res pa je, da ne vem v kakšen gps jo je vstavil.

Ker sem napisal nekaj v afektu jeze sem uporabil pretežke besede, zato se opravičujem in zato sem tudi popravil. Obenem pa prosim, da tudi ostali vsaj malo premislite preden napišete kakšne predvsem neosnovane obtožbe.

Harpoon elektronika je pooblaščeni dealer C-MAP Jeppesen in v Trzinu poleg nadgradnje (update) obstoječe kartice nudimo tudi nove original kartice zapečene z originalnim programatorjem z najnovejšo verzijo kart za področje celega sveta. Za Slovenijo smo prva roka.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Sr Apr 14, 2010 07:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Nautica Led
Poddesetnik
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Nautica Led » Pe Mar 26, 2010 10:05

Nikola Tesla napisal/-a:
Nautica Led napisal/-a:tale cena v trzinu je popolnoma ista kot redna cena tovarniške SVEŽE kartice, ki se baje kar krepko razlikuje od original tovarniških. V Trzinu jo je kupil kolega in je mal pojamral predvsem glede hitrosti same kartice. Res pa je, da ne vem v kakšen gps jo je vstavil.

Nautica Led malo pazi kaj govoriš - napišeš.
Harpoon elektronika je pooblaščeni dealer C-MAP Jeppesen in v Trzinu poleg nadgradnje (update) obstoječe kartice nudimo tudi nove original kartice zapečene z originalnim programatorjem z najnovejšo verzijo kart za področje celega sveta. Za Slovenijo smo prva roka, kjer lahko sproti kartice naročujejo tudi trgovine, zato ne lapaj brez zveze in se takoj opraviči, ker nikakor ne morem prezreti, da si me - nas označil za pirata. Časa ti dam do ponedeljka do 9h zjutraj.
Lep pozdrav
Nikola Tesla

Nikola Tesla, na podlagi tvojega prvega zgoraj napisanega posta, (ki je bil bolj skop) sem (vsaj jaz) razbral kot da se da nekje v Trzinu dobiti najceneje te kartice. Žal si tako napisal. (Vsaj jaz sem to tako razbral ker je bilo tako tudi zastavljeno prvotno vprašanje).
Nakar sem le pripomnil da je cena enaka vsem ostalim rednim ponudbam. In je morda za povprašati še kje.
Na podlagi tvojega sedaj malo opširnejše napisanega posta pa je vidno, da ste eden od mnogih nadaljnih distributerjev v Sloveniji.
Sigurno ti pa ni treba LAPATI, da si/ste prva roka za Slovenijo.
Prva roka za Slovenijo je uvoznik Meridian Projekt.
Ti pa verjamem, da se trudite in ste vložili nekaj cekinov tudi v to da imate svoj programator, in lahko tudi starejše kartice updajtate, kar nima skoraj nihče od ostalih distributerjev.
Nikakor te/vas nisem mislil označiti za nekega pirata, (niti nikjer ni bilo navedeno za koga gre) vendar tvoj prvoten post je iz mojega pogledal izgledal čisto tako kot da si naznanil da se v Trzinu da dobiti najceneje te kartice, katere zapeče nekdo pred teboj.
Na tak način dela tudi veliko piratov npr. za cestne navigacije. Zato sem morda to razumel tako.
Nikakor se pa v načinu pogovora in pisanja ne želim spuščati na tvoj nivo, z nekimi grožnjami....
Vsem lep in uspešen dan še naprej
Idem tamo, kde je sve po mom! :)
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Mar 26, 2010 10:48

Hvala za opravičilo.

Smo uradni dealer v Sloveniji že od leta 1998. V Sloveniji smo (poudarjam) prva roka in edini nudimo vse C-map produkte vključno z nadgradnjo in programiranjem kartic za nadaljno prodajo na domačem trgu.
Poglej si listo dealerjev in se boš v to prepričal. Poleg nas je v Sloveniji uradni dealer le Skipper d.o.o. iz Portoroža in nihče drug.

Kar se moje reakcije tiče naj pojasnim, da se ne pustim nikomur po nedolžnem obsojati in tu sem zelo oster in brezkompromisen.
Lep pozdrav
Nikola Tesla

Slika
branko-mirko
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a branko-mirko » Pe Mar 26, 2010 16:45

Nic hude krvi, vsak si pac po svoje razlaga.Problem imam pa jaz ,kaj iz kartice C-MAP FPC negre nic narediti na navadno C-MAP saj mi ploter potpira to verzijo.Mala nepazlivost pri nakupu.obstaja kaksen vmesnik?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov