Tohatsu izvenkrmni motorji
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Tohatsu izvenkrmni motorji
Zanimajo me izkušnje s Tohatsu izvenkrmnimi motorji, zato bi bil vesel vsake informacije lastnikov omenjenih motorjev in poznavalcev. Zanima me tudi kako je kaj z nabavo rezervnih delov.
BOGDAN
Pozdravljen
Dve leti sem vozil dvotaktnega Tohatsu 50, na Elanu 15cc in ti lahko rečem da je motor deloval kot urica. Res je da sem kupil novega in ga skrbno vzdrževal, vendar poznam kar nekaj lastnikov Tohatsu motorjev, ki nimajo nobenih težav z njimi. Poznam zgodbo Sama Potokarja, trenerja naših jadralcev, ki je z njim naredil več kot 2000 ur brez problema. Pravkar pa sem kupil tudi motor za by boat in sicer zopet Tohatsu. Ne vem pa kako je sedaj z štiritaktnimi. Ampak sem skoraj prepričan da delujejo. Marljivi Japončki pač.
lpg
Dve leti sem vozil dvotaktnega Tohatsu 50, na Elanu 15cc in ti lahko rečem da je motor deloval kot urica. Res je da sem kupil novega in ga skrbno vzdrževal, vendar poznam kar nekaj lastnikov Tohatsu motorjev, ki nimajo nobenih težav z njimi. Poznam zgodbo Sama Potokarja, trenerja naših jadralcev, ki je z njim naredil več kot 2000 ur brez problema. Pravkar pa sem kupil tudi motor za by boat in sicer zopet Tohatsu. Ne vem pa kako je sedaj z štiritaktnimi. Ampak sem skoraj prepričan da delujejo. Marljivi Japončki pač.
lpg
moj tohatsu 15 kuplen nov
5 let brez enga problema
pa še enkat se mi je okol čoln obrnu ponoč (burja) da je bil motor celo noč na glavo okol obrnjen v vodo
ob 12.sem se že vozu naprej, odpru spucov namazov osušu svečke itd
elektronka je tko v plastiko zalita
šu do kapitana po zapisnik k sem fotkov
pa po predračun k pa ni bil majhen
za zavarovalnico
5 let brez enga problema
pa še enkat se mi je okol čoln obrnu ponoč (burja) da je bil motor celo noč na glavo okol obrnjen v vodo
ob 12.sem se že vozu naprej, odpru spucov namazov osušu svečke itd
elektronka je tko v plastiko zalita
šu do kapitana po zapisnik k sem fotkov
pa po predračun k pa ni bil majhen
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov