Spletne navtične trgovine?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
https://www.schwenckner.de/
Tole je včasih še ugodneje kot SVB.
Se splača primerjat oba kataloga.
Pozdrav
Bojan
Tole je včasih še ugodneje kot SVB.
Se splača primerjat oba kataloga.
Pozdrav
Bojan
Pri teh:
http://www.segelladen.de/ sem kupil kuhalnik na plin, dobil b.p-
Nato sem plačal navtex sprejemnik, pa so mi odgovorili, da ni več dobavljiv. Želel sem vrnitev denarja in ga dobil nakazanega na TR v 2 dneh.
http://www.segelladen.de/ sem kupil kuhalnik na plin, dobil b.p-
Nato sem plačal navtex sprejemnik, pa so mi odgovorili, da ni več dobavljiv. Želel sem vrnitev denarja in ga dobil nakazanega na TR v 2 dneh.
motorni
Lastnik tega , je tudi član na YACHT-FORUM - u član. Tudi prijazen možakar, kateri je enkrat, ko ga je drugi član povprašal po neki stvari in je ni bilo slučajno na zalogi, oni pa je bil pred dopustom, predlagal da pogleda v drugi trgovini ( in navedel ime trgovine) in se mu še opravičil.
Oh ja, kje smo še mi
LP
Oh ja, kje smo še mi
LP
Nikola
pod impresum so tile podatki
Schwenckner Bootszubehör
eine Marke der Springtide GmbH
Geschäftsführer: Michael Ortmüller
Spandauer Str. 18
D-21502 Geesthacht
E-Mail: info@schwenckner.de
Tel: 04152/8455-0
Fax: 04152/8455-18
01805 / 50 65 00
(0,14 € pro Min. aus dem deutschen Festnetz. Abweichende Preise aus dem Mobilfunknetz)
Steuer Nummer: 02/847/01550
UST-ID: DE257676347
Handelsregister Hamburg: HRB 101980
pod impresum so tile podatki
Schwenckner Bootszubehör
eine Marke der Springtide GmbH
Geschäftsführer: Michael Ortmüller
Spandauer Str. 18
D-21502 Geesthacht
E-Mail: info@schwenckner.de
Tel: 04152/8455-0
Fax: 04152/8455-18
01805 / 50 65 00
(0,14 € pro Min. aus dem deutschen Festnetz. Abweichende Preise aus dem Mobilfunknetz)
Steuer Nummer: 02/847/01550
UST-ID: DE257676347
Handelsregister Hamburg: HRB 101980
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Val
Tisto je že daleč nazaj letelo pa je na vse spletne SLOVENSKE IN TUJE spletne trgovine, ki nimajo objavljenih obveznih podatkov kot je ime pravne osebe, naslov sedeža, kontaktne informacije, davčna številka in podatki o registraciji, kar je minimalna osnova za kakršnokoli poslovanje znotraj EU.
Vzorno imajo spletno prodajo urejeno v:
- Lotos marine, (manjka le ID za DDV in registracijski podatki)
- Navtika sport je od lani dopolnil svojo spletno stran z ključnimi podatki (sedaj manjkajo le podatki o registraciji)
Zrel za takojšnjo prijavo tržni išpekciji pa je http://www.kapitanov-diskont.net/ in njim podobni slovenski in tuji "črnoborzijanci", ki nimajo navedenega niti naslova ne imena pravne osebe in v takih spletnih trgovinah se ne priporoča kupovati.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Tisto je že daleč nazaj letelo pa je na vse spletne SLOVENSKE IN TUJE spletne trgovine, ki nimajo objavljenih obveznih podatkov kot je ime pravne osebe, naslov sedeža, kontaktne informacije, davčna številka in podatki o registraciji, kar je minimalna osnova za kakršnokoli poslovanje znotraj EU.
Vzorno imajo spletno prodajo urejeno v:
- Lotos marine, (manjka le ID za DDV in registracijski podatki)
- Navtika sport je od lani dopolnil svojo spletno stran z ključnimi podatki (sedaj manjkajo le podatki o registraciji)
Zrel za takojšnjo prijavo tržni išpekciji pa je http://www.kapitanov-diskont.net/ in njim podobni slovenski in tuji "črnoborzijanci", ki nimajo navedenega niti naslova ne imena pravne osebe in v takih spletnih trgovinah se ne priporoča kupovati.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Kolega je enkrat kupoval rolete preko kapitanovega-diskonta. Je čakal na robo cel teden, vendar je dobil, kar je iskal. Je pa to eno (žal ne vem katero) navtično podjetje, roba pa je prišla zapakirana iz Molfancona
Takrat mi je dišalo le na posredništvo, mogoče tudi od tod skrivanje za imenom kapitanov-diskont.
LP

Takrat mi je dišalo le na posredništvo, mogoče tudi od tod skrivanje za imenom kapitanov-diskont.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
[quote="admin"]No pa smo uredili!
Ja naš Atilone pa je res stručko.
Njega zagotovo ne more "prehladit" vsak padalec. In če ga hoče, ga naš Atilone takoj "spuca".
Hm, kakor se vzame ... Smo tudi taki, ki tukaj nočemo več sodelovati prav zaradi njegovega večnega pametovanja in "prepucavanja" vsevprek.
Ajd, čao dečki!
Ja naš Atilone pa je res stručko.
Hm, kakor se vzame ... Smo tudi taki, ki tukaj nočemo več sodelovati prav zaradi njegovega večnega pametovanja in "prepucavanja" vsevprek.
Ajd, čao dečki!
Tudi od mene ČAO. Ne vem pa ali je tako močno ljubosumje, ali pa samo tip takega človeka kot si ti. Moralo pa te je močno prizadeti, da sem te postavil na realna tla. Po nekaj mesečnem predahu, še me nisi pozabil.
Če pa je to tvoj odgovor na moje pisanje o lastniku Segelladen.de in da je v redu možakar, pa se mi res smiliš, gospod ariki.
Sicer pa, si verjetno kot skriti gost, prebiral Morjeplovca naprej in si verjetno opazil, da na razne arikije, kateri provocirajo in so jezni če jim ne daš prav in jih posebej ne povabiš na ruto Morjeplovec, niti ne odgovarjam ali debatiram z njimi. Zadosti je takih in komu ku..u na čast, bi jaz zapravljal čas z njimi, "probam pa jih " spucat" iz foruma za to, da Morjeplovec ostane na nivoju, pa ne pouličnem . Čao ariki
Ps: Pa še to. Kupil sem v Holandiji pravo barko, 8,50 brez kopalne ploščadi in 3m široko, nekateri naši člani so jo že videli. Prava lepotica, ohranjena kot devica, je pa žal enotrupec, torej ni tvoj kaliber. Vseeno pa ti želim dobro spanje z favšijo. Vzami kak apaurin ali helex, boš lažje prenašal. Kot piko na i , pa še to, da imam zelo ugoden privez v Istri. Lahko noč.
Za vse ostale člane, kateri bodo imeli čas ( nekaj ta glavnih je že potrdilo prihod), seveda razen tebe, pa pripravljam piknik ob splovitvi. Termin pa bom objavil kasneje
Če pa je to tvoj odgovor na moje pisanje o lastniku Segelladen.de in da je v redu možakar, pa se mi res smiliš, gospod ariki.
Sicer pa, si verjetno kot skriti gost, prebiral Morjeplovca naprej in si verjetno opazil, da na razne arikije, kateri provocirajo in so jezni če jim ne daš prav in jih posebej ne povabiš na ruto Morjeplovec, niti ne odgovarjam ali debatiram z njimi. Zadosti je takih in komu ku..u na čast, bi jaz zapravljal čas z njimi, "probam pa jih " spucat" iz foruma za to, da Morjeplovec ostane na nivoju, pa ne pouličnem . Čao ariki
Ps: Pa še to. Kupil sem v Holandiji pravo barko, 8,50 brez kopalne ploščadi in 3m široko, nekateri naši člani so jo že videli. Prava lepotica, ohranjena kot devica, je pa žal enotrupec, torej ni tvoj kaliber. Vseeno pa ti želim dobro spanje z favšijo. Vzami kak apaurin ali helex, boš lažje prenašal. Kot piko na i , pa še to, da imam zelo ugoden privez v Istri. Lahko noč.
Za vse ostale člane, kateri bodo imeli čas ( nekaj ta glavnih je že potrdilo prihod), seveda razen tebe, pa pripravljam piknik ob splovitvi. Termin pa bom objavil kasneje
Hm, tole zgoraj je malo off-topic...
Da vrnem temo na spletne trgovine in spotoma pristavim še svoj lonček zraven
je tukaj link na našo novo spletno trgovino, ki jo sicer prepočasi ampak vseeno vztrajno polnimo
http://www.estal.si
Lp
M.
P.S.
ne se kregat, raje malo po Morjeplovcu in estalu posrfajte
http://www.estal.si
Lp
M.
P.S.
ne se kregat, raje malo po Morjeplovcu in estalu posrfajte
Najboljši na krovu
-