Se vedno je oznaka brez visine uradna oznaka gum
Prikolica
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
mamaMicka napisal/-a:Pusti 10, ker je to sigurno najbolje.
Menjavati se niti ne splača, je bolje prodati in kupiti prikolico z vecjimi gumami. Ce bos menjaval je potrebno urediti tudi homologacijo, kar pa verjami ni enostavno! Oziroma je nemogoce samo tako, da bos sel na LPP in rekel, da bi vpisal 12 col.
Vsi po vrsti pozab ljajo, da se z visjimi gumami zamenja tudi visina priklopa. Po DIN standardu je visina priklopa 45cm!
Ce bos prodajal prikolico pa sem interesent.
Hvala za nasvet, sem prebral tudi v nekaj dni starem postu (tudi tvoje odgovore), tako da bom ostal kar na 10". rabim pa rezervo in tri nove gume. Najceneje v It. ali tudi pri nas kaj ugodnega.
Lp.
Cinki, na kljuko na avtomobilu moraš imeti več kot 25kg teže, saj ti bo pri višjih hitrostih in pri hopsanju prikolice pričelo dvigovati avto in boš sam ugotovil, da je vse skup precej nestabilno. Mogoče ko se boš odpravljal na dopust boš nekaj stvari naložil naprej v čoln in boš že s tem povečal težo na priklop. Vsekakor pa naj bo vsaj 40kg.
Kakšen čoln pa imaš?
Kakšen čoln pa imaš?
Guma je guma, zaenkrat.
mamaMicka napisal/-a:Kaj eror?
Se vedno je oznaka brez visine uradna oznaka gum
hotel sem povedat da sem se mučil s tem
http://www.mimovrste.com/katalog/pnevmatike.php
Ponujen razpon je od 9,5 do 85.
In kako zdaj poiskat gumo brez te oznake
No vsekakor hvala tebi in adminu, da sem razvozlal uganko.
cinki70 napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Pusti 10, ker je to sigurno najbolje.
Menjavati se niti ne splača, je bolje prodati in kupiti prikolico z vecjimi gumami. Ce bos menjaval je potrebno urediti tudi homologacijo, kar pa verjami ni enostavno! Oziroma je nemogoce samo tako, da bos sel na LPP in rekel, da bi vpisal 12 col.
Vsi po vrsti pozab ljajo, da se z visjimi gumami zamenja tudi visina priklopa. Po DIN standardu je visina priklopa 45cm!
Ce bos prodajal prikolico pa sem interesent.
Hvala za nasvet, sem prebral tudi v nekaj dni starem postu (tudi tvoje odgovore), tako da bom ostal kar na 10". rabim pa rezervo in tri nove gume. Najceneje v It. ali tudi pri nas kaj ugodnega.
Lp.
Menda so najcenejse v Italiji, najboljse pa pri meni. Upam, da me kdo ne bo lincal, ker so za Morjeplovce prakticno po nabavni ceni. Maxxis gumestanejo poceniku 91€+DDV. Lahko dobis 30% popusta. Za rezervno ti ni treba montirati nove gume, daj svojo rabljeno ali, ce vzames pri meni ti dam eno skoraj novo. Dobro gumo zelo tezko raznese!
V kolikor imas 5 lukenj ti jaz lahko ponudim ALU platisca, ki so seveda tovorna...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti