Zmotno je to, da se pri nas misli, da je pluta "Wanna be teak". Pluta je enostavno pluta in to hoče pokazat. Kot je mišljenje da je flexsiteak ali podobno, lepo, ja na daleč, ne pa na blizu in na otip, je lih flexsiteak iz umetne mase in hoče bit teak, wanna be teak.
lp
plutovina na plovilih
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
marenostrum
- Viceadmiral
- od kapitana zena
- Admiral
marenostrum napisal/-a:Zmotno je to, da se pri nas misli, da je pluta "Wanna be teak". Pluta je enostavno pluta in to hoče pokazat. Kot je mišljenje da je flexsiteak ali podobno, lepo, ja na daleč, ne pa na blizu in na otip, je lih flexsiteak iz umetne mase in hoče bit teak, wanna be teak.
lp
Ja sam flexiju to hudičevo dobro uspe. Če je na koncu še pobrušen praktično ni razlike na 1 meter, tudi na otip ne kaj posebej...
Sicer pa marenostrum: A ti slučajno prodajaš to pluto?
Da ne bo pomote, nimam nič proti, samo tako hudičevo TOP pa ziher ni! Bom pa takoj rekel, da je zakon, če je kvadrat položene z obrobo pod 200 EUR! Potem je zanimivo. Če je več, potem je brez veze, ker so druge alternative!
Nazadnje spremenil admin, dne To Mar 04, 2014 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
marenostrum
- Viceadmiral
Ne prodajam, nisem v žlahti s kakimi prodajalci, ne delam reklame ( je precej vrst po trgovinah, pa nisem omenil nobene), le dopade se mi, sem kar nekaj prebral o tem, pogledal tudi kar neki fotoreportaž kako se polaga .
Ja še o polaganju. Lahko polaga en sam, če seveda nima "dveh levih rok" in da ma malo ročnih spretnosti. Tudi orodja se ne potrebuje dost, ja lahko je bauh...s kvaliteta. Orodja, ne plute
lp
Ja še o polaganju. Lahko polaga en sam, če seveda nima "dveh levih rok" in da ma malo ročnih spretnosti. Tudi orodja se ne potrebuje dost, ja lahko je bauh...s kvaliteta. Orodja, ne plute
lp
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
-
marenostrum
- Viceadmiral
Borut napisal/-a:sem tudi videl v Zagrebu,všečna zadeva ko je gotova!
Ampak me skrbi ko se polaga in fugira z črno Siko kako to spraviš ven iz plute??
Tik enostavno pobrusiš,kaj pa pluto,ta bolj vpija in Sika se po moje kar globoko vpije?
Na sejmu je bil m2 130€ z vsem materialom razen primerja,brez dela.
Lp.
Pluto nalepiš, med trakovi plute daš distančnike ( križci kot pri keramiki ali koščki plute). Preden se čist strdi, odstranš distančnike in pluto prelepiš z abdek-trakom:
Ko se posuši, odstraniš zaščitni papir, abdek trak.
Če se kje mal popaca, se komot pobrusi .
Tako pa lohka zgleda na konc, če se nam ni mudilo in smo delal tako, da bo lepo.
lp
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti