Sidrno vodilo za majhen čoln
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Za dnevne kopanja po zalivih kjer je uglavnem mivka-pesek,maček slabo drži,če ga ne greš sam zariti v dno,pri skali mora pa itak pasti v razpoko da prime,če je ni,jo moraš z potopom zopet sam najti.Če mačka samo spustiš,te tok začne kmalu nositi,ker maček ne rine sam v dno,ampak praska po tleh.Zato se mi zdi neprimeren,sicer je to stvar vsakega posameznika.Tisti,ki bivamo na barkah in živimo na vodi,vemo kako se tem stvarem streže in kaj je dobro sidro,ker smo odvisni od njega.Je pač tako,pravjo Hrvati--svak po svoje boga moli--

mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tole je fotka Zverine (MareC). Na premcu je najbrž njegova rešitev za lažje spuščanje in dviganje sidra - (domnevam zložljivi) maček 5 kg.
Tu torej ideja zate, kako.
Verjetno je tam prilepljenega nekaj temu podobnega.
Še malo več primerov, med katerimi lahko kaj najdeš: Google... inflatable bow roller for anchor , lahko pa tudi takole zakomplicirano
Tu torej ideja zate, kako.
Verjetno je tam prilepljenega nekaj temu podobnega.
Še malo več primerov, med katerimi lahko kaj najdeš: Google... inflatable bow roller for anchor , lahko pa tudi takole zakomplicirano
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Odločil sem se montirati sidrno vodilo. Ne vem pa, koliko bi bilo dobro, da kolo vodila gleda čez skrajni rob premca. Čoln je 5m fisherman, sidro je maček.
Predvidevam, da mora vsaj zunanji rob kolesa gledati čez skrajni rob čolna, da vrv in veriga ne drngeta ob bokoščitnico pri dviganju, ko je vrv navpična??
Za mnenja bi bil hvalažen.
LP, MKN
Predvidevam, da mora vsaj zunanji rob kolesa gledati čez skrajni rob čolna, da vrv in veriga ne drngeta ob bokoščitnico pri dviganju, ko je vrv navpična??
LP, MKN
MKN napisal/-a:Odločil sem se montirati sidrno vodilo. Ne vem pa, koliko bi bilo dobro, da kolo vodila gleda čez skrajni rob premca. Čoln je 5m fisherman, sidro je maček.
LP, MKN
premalo boš tolkel z sidrom v premec ali pa boš dvigal mimo kolesa
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov