No. 1 napisal/-a:Evo urejeno, dela autoroute
Pa je pri autoroute možna kakšna nastavitev, da ečeš npr 350m od obale, da krasno glisiraš brez pomislekov in razmislekov, da te je tale autorouta popeljala med otokoma, kjer je sicer dovolj globine ni pa dovolj za glisiranje in bi bilo bolj pametno naokoli... Pa npr kako ga nahecaš, da obstaja osor, pa da greš na lošinju tut lahk pod mostom ipd namigi?
To pa pomoje ne, verjetno je to odvisno od kart, niti ne toliko od ploterja! Na Garminu to ne dela in kot si napisal, sranje, ravno to bi rabil!
To da bi šel pod mostom tudi pozabi, ni tako kot v avtu, ko izbiraš avtoceste, vinjete, cestnine, trajekte, avtovlake... Ma ni da ni, kaj vse zmore MMI 3G+ v mojem dekavcu...
Verjetno bomo to imeli v naslednjih generacijah Navionicsa...
Jaz to varianto guide to niti ne uporabljam za plovbo, za ta namen vedno opazujem okolico in pač uživam v glisiranju! Si pa ne znam predstavljati življenja brez tega autoroutinga, ker stalno nekam klikam, da na hitro vidim koliko milj in koliko časa rabim do pozicije XY...
In potem me NT obsodi, da sem Garmin fan...

Nisem, samo ta funkcija je meni med top 3 funkcije ploterja, druga je splošna karta, tretja pa poraba goriva. In če mi Raymarine dveh od tega do sedaj ni omogočal, potem ga ne bi kupil tudi, če bi bil poleg kartografije sposoben še motorju dodati 50 KM...
Kot sem že večkrat napisal, sedaj se zadeva menja in mi ratuje všeč.