Remote controller Raymarin S100 in smartcontroller
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Remote controller Raymarin S100 in smartcontroller
Še mal pa bote škafe tok naspidiral de boste doma v naslonjaču drezal daljince,barke pa po kvarnerju vozili..res sem čist iz druzga sveta jaz fosil star...
- 1stofficer
- Admiral
polanc napisal/-a:Še mal pa bote škafe tok naspidiral de boste doma v naslonjaču drezal daljince,barke pa po kvarnerju vozili..res sem čist iz druzga sveta jaz fosil star...
Nč lepṣ̌ga če že morš motorirat, kot vklopit avto pilota, si napet mrežo med flok in jambor ter s hladnim spricerjem krmarit barko od tam
Ja vse je fajn, dokler te ne najaha en hlaponar ki ravno tako z avtopilotom pluje in hkrati štesa svojo lubico v spodnji kabini. Saj je vse super, samo mene je kar strah če gledaš kaj se je in se dogaja.
Xilinx Vivado HLx trainee
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ker nisi jadralec ga ne pogrešaš, ker je tvoj prostor v čolnu na dosegu roke. Jadralci pa delamo pogoste obrate ali moramo reševat genovo, če se kaj preplete. To se najraje zgodi, ko si sam ali z neizkšeno ekipo. Si ne predstavljam biti brez pravega daljinca v taki situaciji.
Raymarinov daljinec ima za obrat-tack zelo komplicirano proceduro, zato mislim to poenostaviti.
Sicer si pa ne predstavljam kaj mislijo oziroma ne mislijo tisti, ki med glisiranjem vklopijo AP in potem v podpalubju počnejo vse mogoče. V Kvarneru sem se eni taki kamikazi že uspešno izognil.
Raymarinov daljinec ima za obrat-tack zelo komplicirano proceduro, zato mislim to poenostaviti.
Sicer si pa ne predstavljam kaj mislijo oziroma ne mislijo tisti, ki med glisiranjem vklopijo AP in potem v podpalubju počnejo vse mogoče. V Kvarneru sem se eni taki kamikazi že uspešno izognil.
- 1stofficer
- Admiral
Nikola T. napisal/-a:Ker nisi jadralec ga ne pogrešaš, ker je tvoj prostor v čolnu na dosegu roke. Jadralci pa delamo pogoste obrate ali moramo reševat genovo, če se kaj preplete. To se najraje zgodi, ko si sam ali z neizkšeno ekipo. Si ne predstavljam biti brez pravega daljinca v taki situaciji.
Podpis, točno to. Zainteresiran tudi za daljinca
-
snetaskera
- Kapitan korvete
Pri zadnjem prečenju Kvarnerja, bi ga z veseljem uporabil. Ker je bilo premalo vetra smo - peka, peka - na motor pičili proti Puli. Ker je bil Maj in lepo sončno vreme, sva z mlajšim otrokom sedela pred jamborom in opazovala v smeri plovbe. Potem smo opazili "vrečo krompirja", ki se je od blizu spremenila v želvo. Veselje, ko smo si jo uspeli ogledati od blizu in pičimo dalje. Nato smo se preostanek poti zamotili s štetjem vseh želv, ki smo jih srečali (20).
Daljinec bi mi prišel prekleto prav, ko smo morali spreminjati kurz, da nismo kakšne povozili. Tako pa sem skakal od jambora do krmila, da sem pravočasno odvil...
Daljinec bi mi prišel prekleto prav, ko smo morali spreminjati kurz, da nismo kakšne povozili. Tako pa sem skakal od jambora do krmila, da sem pravočasno odvil...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti