CERADA

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Ne Mar 04, 2012 13:29

VirtoSailor napisal/-a:Če čolna nimaš pokritega z cerado nebojo gor sedeli. Jaz še 1x nisem našel kakega dreka v čolnu ko ni bil pokrit s cerado, ko pa je bil je bla pa cerada cela posrana :) .

LP
VS

Problem je če imaš bolj temno palubo (ali cerado). Temnejša kot je podlaga raje gredo sedet gor. Predvsem pozimi ko je hladno si hodijo gret noge :) Evo rešitev. Na ravno površino daš črno cerado pa hodjpo samo tja srat pa noge gret... ne pa na celo plovilo. Al pa sosedu narediš uslugo pa mu pokriješ čoln s temno cerado... :D
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Ne Mar 04, 2012 17:10

spyder napisal/-a:Jaz pa vem rešitev a nevem kje jo dobit :cry:
Na gumenjaku od italjana sem videl v Novaliji na loku zavezanega papagaja,ki visi v zraku in ima razprta krila in izgleda kot,da leti.Ubistvu se vedno malo premika,če zapiha al če je kak val.
Edino če kupim aro pa jo dam nagačit :D

Škoda are. Ujemi galeba in ga poštrihaj :lol:
Domačini pravijo, da poštrihanega galeba takoj uničijo drugi galebi. Torej bo res nekaj na tem :D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
bostjan9
Admiral

kakanje galebov

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » Ne Mar 04, 2012 22:23

Novo....

čez celo barko sem privezal vrvico in na njo nekaj PVC vrečk.
Zadeva deluje dokaj dobro.....dokler ti veter ne potrga vseh vrečk iz vrvice.

b9
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Mar 05, 2012 07:29

evovii najboljše da lepo postaviš na premec črn lavorček in se bodo naučili not hodit srat. Takole je s to zadevo pri tem sranju smo precej krivi sami oz tisti, ki hodijo čistit ribe v morje. Povsod kjer se to počne galebi in čigre serjejo po čolnih(medtem ko čakajo na marendo), drugje veliko manj. je pa najbolj funkcionalna zadeva ta ki jo je predlagal boštjan9 ali pa mreža razpeta čez čoln tam jih pa 100% ni, preizkušeno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov