USA zastava in potrebna oprema
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Ma jaz imam tok šare gor, da če me ustavijo, jim lahk še kej posodim
Vidim da si bo vsak posvoje razlagal, pokličte na HR kapetanijo pa vprašajte direktno,(lahko pa kupte uno majico šahovnco pa jo noste poa vas nau noben zajabaval) nekdo pa naj obrne še k Makaronzlnom, pa naj še oni povejo, da je treba met paket ravijolov, pa dvoje makarone
Pa bom to naštimal, in bo mir !
Vidim da si bo vsak posvoje razlagal, pokličte na HR kapetanijo pa vprašajte direktno,(lahko pa kupte uno majico šahovnco pa jo noste poa vas nau noben zajabaval) nekdo pa naj obrne še k Makaronzlnom, pa naj še oni povejo, da je treba met paket ravijolov, pa dvoje makarone
Pa bom to naštimal, in bo mir !

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
OPREMA
Val je dobro napisal.
V Dalevare je po zakonodaji potrebno imeti 3 cm debelo vlečno vrv in polnilec akumolatorja, pa hrvatu ne boš mogel dopovedati, da je to po
p.s-u.
OK malo za šalo, oprema je oprema, saj jo imaš zaradi sebe, ne zaradi policije.
Tomos 4 pa je najboljši motor na svetu, za papirje pa me tudi še nobeden nikoli ni vprašal.
V Dalevare je po zakonodaji potrebno imeti 3 cm debelo vlečno vrv in polnilec akumolatorja, pa hrvatu ne boš mogel dopovedati, da je to po
p.s-u.
OK malo za šalo, oprema je oprema, saj jo imaš zaradi sebe, ne zaradi policije.
Tomos 4 pa je najboljši motor na svetu, za papirje pa me tudi še nobeden nikoli ni vprašal.
Re: OPREMA
bostjan9 napisal/-a:.
Tomos 4 pa je najboljši motor na svetu
Buče !

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov