Prevoz SUP-a
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
V študentskih časih, takole pred 35 leti, so bili tudi strešni prtljažniki kar dragi. Pa sem ga zvaril skupaj iz pohištvenih cevi 20x20mm, oblekel v peno, čez pa skaj. Pa vse skupaj na katrco pa dva surfa gor, seveda dobro privezana z vrvjo, pa gas do konca pa gremo 100 na uro na Bled ali pa do kake druge vode.
Tako da mislim da nimaš premajhen avto za en sup.
Tako da mislim da nimaš premajhen avto za en sup.
motorni
Intex baje dela ene dobre supe, ki jih lahko zviješ in daš pod sedež.
Btw; kaj je z vami ljudje, da stojite na deskah z veslom, a ni bolš met kajak, sitontop, surf, karkoli kjer ne zgledaš k eno teslo, ki opleta s tistim veslom na deski sredi vode?? Zadne čase prav bolj kot je glup izum, bolj popularen postane.
Jaz nebi šel na sup če bi mi plačal kdo, raje plavam al pa pijem v gostilni.
Btw; kaj je z vami ljudje, da stojite na deskah z veslom, a ni bolš met kajak, sitontop, surf, karkoli kjer ne zgledaš k eno teslo, ki opleta s tistim veslom na deski sredi vode?? Zadne čase prav bolj kot je glup izum, bolj popularen postane.
AEgir napisal/-a:Intex baje dela ene dobre supe, ki jih lahko zviješ in daš pod sedež.
Z mojo se tudi večkrat pogovarjava v smeri Supa in smo vedno na novo presenečeni in začudeni, da to ljudje dejansko uporabljajo. Zakaj in čemu?
Kdo je pa to lansiral in prodal trgu je pa zrel za nobelovo, vsaka čast.
Pa brez zamere, samo osebno mnenje
AEgir napisal/-a:Intex baje dela ene dobre supe, ki jih lahko zviješ in daš pod sedež.
Na barki imam kajak in sup.Kajak to leto še ni bil v vodi.Moraš probat...Glupo za glupe.
Še boljši izum bi bil, da zdaj ko so tako popularne stvari na baterije in elektriko, bi gor na sup zmontiral un trak za laufat ala treadmil, nevem kako se to po slovensk reče. Tekoča steza al karkoli..
Pol bi lahko laufal na supu pa spotoma se še poganjal prav počasi, mam občutek da bi blo to epic in najverjetneje bi dobil nobelovo nagrado za izum, ki je rešil človeško pasmo iz globoke luknje ki je bil svet pred tem izumom.
Pol bi lahko laufal na supu pa spotoma se še poganjal prav počasi, mam občutek da bi blo to epic in najverjetneje bi dobil nobelovo nagrado za izum, ki je rešil človeško pasmo iz globoke luknje ki je bil svet pred tem izumom.
Re: Prevoz SUP-a
https://www.avto-magazin.si/novice/saj- ... vtomobila/
Pa da ne gre na streho. Baje thule dela posebne nastavke.
ma, posebni nastavki se uporabljajo, če voziš cel kup robe na strehi, ker ti nastavki omogočajo pokončno postavitev deske.....za eno desko peljat, pa da nimaš še kište zraven, sta dve gurtni dovolj.
glede mojstra s pasatom.....tudi članek je za tisto revijo hudi trač in cel kup napak v njem.....gliser ne more imeti 4,5 metre, ker je pasat tam nekje dolg, torej je čoln max 3,5. glede kljuke in prikolice za čoln....mater, saj je videt, da ima kamp prikolico zadaj....
glede mojstra s pasatom.....tudi članek je za tisto revijo hudi trač in cel kup napak v njem.....gliser ne more imeti 4,5 metre, ker je pasat tam nekje dolg, torej je čoln max 3,5. glede kljuke in prikolice za čoln....mater, saj je videt, da ima kamp prikolico zadaj....
bozo napisal/-a:https://www.avto-magazin.si/novice/saj-ni-res-pa-je-nemski-drzavljan-coln-nalozil-kar-na-streho-avtomobila/
novinarji....joj,joj...čoln je pa 3m dolg,avto ni 4,5
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti