Prevoz SUP-a

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
motorni
Admiral
Kraj: Zagorje

OdgovorNapisal/-a motorni » Po Avg 21, 2017 22:04

V študentskih časih, takole pred 35 leti, so bili tudi strešni prtljažniki kar dragi. Pa sem ga zvaril skupaj iz pohištvenih cevi 20x20mm, oblekel v peno, čez pa skaj. Pa vse skupaj na katrco pa dva surfa gor, seveda dobro privezana z vrvjo, pa gas do konca pa gremo 100 na uro na Bled ali pa do kake druge vode.
Tako da mislim da nimaš premajhen avto za en sup.
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Po Avg 21, 2017 22:46

Intex baje dela ene dobre supe, ki jih lahko zviješ in daš pod sedež.

Btw; kaj je z vami ljudje, da stojite na deskah z veslom, a ni bolš met kajak, sitontop, surf, karkoli kjer ne zgledaš k eno teslo, ki opleta s tistim veslom na deski sredi vode?? Zadne čase prav bolj kot je glup izum, bolj popularen postane.

Jaz nebi šel na sup če bi mi plačal kdo, raje plavam al pa pijem v gostilni.
kristof
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a kristof » To Avg 22, 2017 09:28

SUP je čisto ok, če je mirna voda, super je ker imaš lep razgled (ki ga nimaš če sediš.. ), poleg tega je pa to še dobra telovadba.
Uporabniški avatar
Domi
Kontraadmiral
Kraj: Koper
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Domi » To Avg 22, 2017 09:52

AEgir napisal/-a:Intex baje dela ene dobre supe, ki jih lahko zviješ in daš pod sedež.

Btw; kaj je z vami ljudje, da stojite na deskah z veslom, a ni bolš met kajak, sitontop, surf, karkoli kjer ne zgledaš k eno teslo, ki opleta s tistim veslom na deski sredi vode?? Zadne čase prav bolj kot je glup izum, bolj popularen postane.

Z mojo se tudi večkrat pogovarjava v smeri Supa in smo vedno na novo presenečeni in začudeni, da to ljudje dejansko uporabljajo. Zakaj in čemu?
Kdo je pa to lansiral in prodal trgu je pa zrel za nobelovo, vsaka čast.
Pa brez zamere, samo osebno mnenje
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » To Avg 22, 2017 10:21

Marsikdo lansira na trg nekaj, kar se drugim zdi morda butasto :!:
Ampak če se najdejo kupci in zadeve uporabljajo, kaže, da ni "usekal mimo" :roll:
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » To Avg 22, 2017 11:16

Jaz bom izumil en surf kjer je v sredini luknja in wc dila, pa pedala za poganjat in lepo rit po vodi vlečeš med tem ko pedaliraš. Sam da dobim kardashianke da to probajo na tvju in bo takoj ultra hit.
diligence
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a diligence » To Avg 22, 2017 12:59

AEgir napisal/-a:Intex baje dela ene dobre supe, ki jih lahko zviješ in daš pod sedež.

Na barki imam kajak in sup.Kajak to leto še ni bil v vodi.Moraš probat...Glupo za glupe.
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » To Avg 22, 2017 13:14

Še boljši izum bi bil, da zdaj ko so tako popularne stvari na baterije in elektriko, bi gor na sup zmontiral un trak za laufat ala treadmil, nevem kako se to po slovensk reče. Tekoča steza al karkoli..

Pol bi lahko laufal na supu pa spotoma se še poganjal prav počasi, mam občutek da bi blo to epic in najverjetneje bi dobil nobelovo nagrado za izum, ki je rešil človeško pasmo iz globoke luknje ki je bil svet pred tem izumom.
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » To Avg 22, 2017 13:29

letos sem videl en sup menda slovenski izum,lahko ga imaš za pasarelo,sup ali bokobran.
bozo
Kapitan
Kraj: Sežana

Re: Prevoz SUP-a

OdgovorNapisal/-a bozo » Sr Avg 23, 2017 06:56

https://www.avto-magazin.si/novice/saj- ... vtomobila/

Pa da ne gre na streho. Baje thule dela posebne nastavke.
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Sr Avg 23, 2017 08:49

ma, posebni nastavki se uporabljajo, če voziš cel kup robe na strehi, ker ti nastavki omogočajo pokončno postavitev deske.....za eno desko peljat, pa da nimaš še kište zraven, sta dve gurtni dovolj.

glede mojstra s pasatom.....tudi članek je za tisto revijo hudi trač in cel kup napak v njem.....gliser ne more imeti 4,5 metre, ker je pasat tam nekje dolg, torej je čoln max 3,5. glede kljuke in prikolice za čoln....mater, saj je videt, da ima kamp prikolico zadaj....
šari
Kapitan

OdgovorNapisal/-a šari » Sr Avg 23, 2017 16:58

bozo napisal/-a:https://www.avto-magazin.si/novice/saj-ni-res-pa-je-nemski-drzavljan-coln-nalozil-kar-na-streho-avtomobila/

Pa da ne gre na streho. Baje thule dela posebne nastavke.

novinarji....joj,joj...čoln je pa 3m dolg,avto ni 4,5

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti