nosilec bokobranov FENDERGRIP
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Tisto z romantiko se strinjam, ostalo pa žal ne drži...
Sicer, če moraš premetati bokobrane z leve na desno, je najverjetneje hitrejši vozel... čeprav sam imam vedno 2 bokobrana viška in v pripravljenosti za take primere...
MicTic napisal/-a:da je stari dobri vozel veliko boljši, veliko hitrejši in praktičen, sploh ko rabiš to vezati hitro in premetavati bokobrane.
Sicer, če moraš premetati bokobrane z leve na desno, je najverjetneje hitrejši vozel... čeprav sam imam vedno 2 bokobrana viška in v pripravljenosti za take primere...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Mene pa za razliko ni sram priznat, da raj zavrtam lukno v koleno, kot da dam 120€ za Fendergrip-e. Namesto, da tumbam da hitreje vozu odvozlam, nastavim visino in vozu nazaj zavozlam, kot pa samo stisnem gumb.
Kuga pa mislijo Ameri, da so. In njihova svetovna uspesnica. Slovenci mamo zmeri prov! (zato pa smo ze cist za Grki)
Kuga pa mislijo Ameri, da so. In njihova svetovna uspesnica. Slovenci mamo zmeri prov! (zato pa smo ze cist za Grki)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
kr en napisal/-a:Mene pa za razliko ni sram priznat, da raj zavrtam lukno v koleno, kot da dam 120€ za Fendergrip-e. Namesto, da tumbam da hitreje vozu odvozlam, nastavim visino in vozu nazaj zavozlam, kot pa samo stisnem gumb.![]()
Jaz Fendergripa še nisem uporabljal in zato o tem ne morem nič reči.
Bičev vozel (tradicionalno ime iz alpinizma za ta vozel) pa se nastavlja brez razvezovanja in ponovnega zavezovanja.
V navtiki temu rečejo vrzni vozel in če tega uporabiš za bokobrane, tudi nastaviš dolžino brez razvezovanja. Edino v začetku je treba zategnjen vozel razbremeniti oziroma popustiti. Če tega ni mogoče, ali pa je vrv tanka in jo težko primeš (ali pa imaš zaradi mraza otrple prste...), utegneš imeti težave.
Če je bokobran tako težak, da ne moreš zlahka potegniti vrvi z bokobranom vred, ali pa če je vozel zategnjen, ali pa vrvica pretanka... utegne biti Fendergrip prednost.
Znam pa vozel narediti sam, Fendergripa pa ne
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Marjan Tomki imaš prav. Tudi jaz se zajebavam. Poglej, na prejšnji barki sem jih imel - Super ! Sedaj jih nimam. Sem bolj konzervativen in tudi jaz dam prednost tradicionalnemu vozlu. AMPAK ! Še vedno pa trdim, da je to super stvarca. Če meni niso npr. všeč, ne morem pisat, da je to zanič in neuporabno
, pa niti preveril nisem!
Pa tudi, da bo počilo prvo zimo in take monade ni na mestu pisat na forum. Ker dejstva so čisto drugačna.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Fantje, to je samo debata. Pač eni smo za klasiko eni pa imajo radi čimveč novosti.
Eni smo rjuharji, drugi hlaponarji (to nima veze kdo kaj kupuje-da ne bo zamere)
Nič slabega. Ljudje pač morajo živeti od prodaje.
Meni osebno se še vedno ne zdi primeren in kljub temu, da sem za marsikatero novost, ki ti olajša življenje. Ob enem pa se mi zdi tudi izredno drag.
Če vam lajša življenje, ga seveda uporabljajte. Samo kaj ko so tako veliki, da ne moreš mimo njih.
p.s.
Nišem še videl plastike, ki bi na soncu (UV žarkih) vetru itd bila VEČNA.
Zadnjič, ko sem lovil ribe, sem ujel prižgano oljno svetilko.....
Eni smo rjuharji, drugi hlaponarji (to nima veze kdo kaj kupuje-da ne bo zamere)
Nič slabega. Ljudje pač morajo živeti od prodaje.
Meni osebno se še vedno ne zdi primeren in kljub temu, da sem za marsikatero novost, ki ti olajša življenje. Ob enem pa se mi zdi tudi izredno drag.
Če vam lajša življenje, ga seveda uporabljajte. Samo kaj ko so tako veliki, da ne moreš mimo njih.
p.s.
Nišem še videl plastike, ki bi na soncu (UV žarkih) vetru itd bila VEČNA.
Zadnjič, ko sem lovil ribe, sem ujel prižgano oljno svetilko.....
v Ameriki se bi tožili, če bi ta izjava ne veljala. Toda koga tožiti, ko firme več ne bo.
Sem že kupil par naprav z tako garancijo.......
Ko pa reklamiraš, pa je kriva nepravilna uporaba ali, ker nisi pravilno vzdrževal ali ker nisi prebral drobnega teksta.
Še enkrat. Nič nimam proti tem držalom samo 120 EUR za kom x 8 upssss!
Pa še mimo ne moreš...
Sem že kupil par naprav z tako garancijo.......
Ko pa reklamiraš, pa je kriva nepravilna uporaba ali, ker nisi pravilno vzdrževal ali ker nisi prebral drobnega teksta.
Še enkrat. Nič nimam proti tem držalom samo 120 EUR za kom x 8 upssss!
Pa še mimo ne moreš...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta