Yamaha 15 pod vodo
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Yamaha 15 pod vodo
Pozdravljeni, kolega me je prosil, če lahko namesto njega zastavim vprašanje in sicer: na Krku mu je odvezalo čoln, ki ga trenutno nabija ob čeri in bo zagotovo potonil. Na njem ima Yamaho 15, ki bo vsaj 3 dni pod vodo. Sprašuje:
- kaj je sploh mogoče rešiti v motorju, ki je bil nekaj dni pod vodo?
- ali lahko priporočite kak Yamaha servis pri nas, da se popravi ali reši dele, ki so še OK?
thx.
- kaj je sploh mogoče rešiti v motorju, ki je bil nekaj dni pod vodo?
- ali lahko priporočite kak Yamaha servis pri nas, da se popravi ali reši dele, ki so še OK?
thx.
Če kaj pomaga, ko se je meni potopil čoln, yamahi 80 ks ni bilo več pomoči.Bila je priklopljena tudi na štrom tako da je skurilo vse, pa smo jo takoj ko sem čoln potegnil na suho sprali z sladko vodo.Mogoče bi rešil ostale dele, če bi takoj ko jo potegne ven iz vode začel razstavljati,in hitro spirati z vodo, še bolje bi pa bilo potem z nafto, najbolj da bi imel pri sebi kr mehanika, saj voda in kiski delata sranje. 
Ure dnevi leta tečejo....
Vprašanje, kaj se bo dalo rešiti, ker ko sol pride enkrat v elektro napeljavo... Če se mu mudi s servisom priporočam Marizo servis v Krku, ki je pooblaščen tudi za Yamaho.
http://www.marizo.hr/hr/Kontakt/tabid/61/language/hr-HR/Default.aspx
Če bo peljal pa v Slovenijo, pa priporočam Delta Team Krško, če mu seveda ni predaleč. Zakaj pa ne pošlje koga dol da potegnejo ven čoln? Ne vem, sam bi takoj odšel dol in poizkušal rešiti stvar...
http://www.marizo.hr/hr/Kontakt/tabid/61/language/hr-HR/Default.aspx
Če bo peljal pa v Slovenijo, pa priporočam Delta Team Krško, če mu seveda ni predaleč. Zakaj pa ne pošlje koga dol da potegnejo ven čoln? Ne vem, sam bi takoj odšel dol in poizkušal rešiti stvar...
Re: Yamaha 15 pod vodo
Grega295 napisal/-a:Pozdravljeni, kolega me je prosil, če lahko namesto njega zastavim vprašanje in sicer: na Krku mu je odvezalo čoln, ki ga trenutno nabija ob čeri in bo zagotovo potonil.
thx.
Samo jaz nekaj ne razumem tukaj?! Človek ve da mu je odvezalo čoln, da je še nad vodo in do Krka je 2 uri vožnje,....V času ko si napisal ta post in čakal na prvi odgovor bi bila vidva že dol in verjetno rešila čoln z motorjem vred....
lp, M
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost