android samsung galaxy 10,1 tab 3G
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
android samsung galaxy 10,1 tab 3G
Pozdravljeni
Ali imakdo kakšno izkušnjo z omenjeno tablico, želel bi namreč namestiti navigacijo.Tablica ima tudi satelitsko povezavo (3G) in Sim kartico.
V navtični trgovini sem že kupil zaščito za njega, tako da glede soli ali česa podobnega verjetno ne bi smel imeti težav.
Kateri program mi priporočate, oziroma kateri je najboljši.
Ali je mogoče še kakšen program ki bi bil primeren za tablico kot npr tv, radio, marine, zalivi, skratka vse kar je povezano z morjem.
Najlepša hvala in vse dobro v letu 2013 želim vsem skupaj.
Ali imakdo kakšno izkušnjo z omenjeno tablico, želel bi namreč namestiti navigacijo.Tablica ima tudi satelitsko povezavo (3G) in Sim kartico.
V navtični trgovini sem že kupil zaščito za njega, tako da glede soli ali česa podobnega verjetno ne bi smel imeti težav.
Kateri program mi priporočate, oziroma kateri je najboljši.
Ali je mogoče še kakšen program ki bi bil primeren za tablico kot npr tv, radio, marine, zalivi, skratka vse kar je povezano z morjem.
Najlepša hvala in vse dobro v letu 2013 želim vsem skupaj.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
O tem je že nekajkrat tekla beseda.
Funkcija Išči (na vrhu zaslona) za "android navigaci*" (in kliknjeno išči po vseh izrazih) da 7 zadetkov.
(navigaci* pomen, da bo zadetek za navigacija, navigacije, navigacijsko... itn.)
Med temi bo konec teme E-navtika tablica verjetno že odgovoril na veliko tega, kar te zanima.
Funkcija Išči (na vrhu zaslona) za "android navigaci*" (in kliknjeno išči po vseh izrazih) da 7 zadetkov.
(navigaci* pomen, da bo zadetek za navigacija, navigacije, navigacijsko... itn.)
Med temi bo konec teme E-navtika tablica verjetno že odgovoril na veliko tega, kar te zanima.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
tablica
navionics ter aladin hr
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Re: android samsung galaxy 10,1 tab 3G
borut.ccc napisal/-a:Pozdravljeni
Ali imakdo kakšno izkušnjo z omenjeno tablico, želel bi namreč namestiti navigacijo.Tablica ima tudi satelitsko povezavo (3G) in Sim kartico...
Mali popravek... 3G je brezžični telefonski prenos podatkov oz. telefonska (mobitel) povezava in ne satelitska.
GPS - je pa satelitski; vendar ne prenos podatkov, pač pa samo sprejem satelitskih navigacijskih signalov.
Pa srečno 2013 - in veliko veselja z zadevo!
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Ja zadeva deluje brez prenosa podatkov in sicer:
- Najprej kupiš licenco Navionics, morjeplovci uporabimo tudi nekupljene, za testiranje, potem kupimo, da s tem pomagamo razvijalcu pri razvoju opreme
- Namestiš aplikacijo
- potem ti ponudi izbor kart, ki jih označiš s kvadratom (recimo jadransko morje)
- naložiš karte, to najbolje v WIFI območju
- zaženeš in dela
- lahko sam vnašaš pomembne točke, ki jih vidijo tudi drugi... recimo (znak za bojo, lokacija Ilovik, samodejno prenese tvoje ime, potem pa napišeš...večinoma zasedene, ceno po metru in druge pomembne informacije, zaželjeno v kakem svetovnem jezike po možnosti ne v italijanskem)
in to je to...
- Najprej kupiš licenco Navionics, morjeplovci uporabimo tudi nekupljene, za testiranje, potem kupimo, da s tem pomagamo razvijalcu pri razvoju opreme
- Namestiš aplikacijo
- potem ti ponudi izbor kart, ki jih označiš s kvadratom (recimo jadransko morje)
- naložiš karte, to najbolje v WIFI območju
- zaženeš in dela
- lahko sam vnašaš pomembne točke, ki jih vidijo tudi drugi... recimo (znak za bojo, lokacija Ilovik, samodejno prenese tvoje ime, potem pa napišeš...večinoma zasedene, ceno po metru in druge pomembne informacije, zaželjeno v kakem svetovnem jezike po možnosti ne v italijanskem)
in to je to...
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
tblica
za navionics je tako da gps more bit vključen če želiš osveževanje,samo za gledat karto pa ne rabi bit vključen
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Re: tblica
rino20 napisal/-a:za navionics je tako da gps more bit vključen če želiš osveževanje,samo za gledat karto pa ne rabi bit vključen
. ja menda za navigacijo mora bit vključen GPS...alo?
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
tablica
ne se razburjat,je samoumnevno da more bit vključen sem hotel samo rečt da karte si prej pobere dol pol pa ne rabi prenosa podatkov za karte nalagat če se ne motim
če pa se motim lahko zbrišem vse skupaj pa je
če pa se motim lahko zbrišem vse skupaj pa je
tablica
nekaj takega sem hotel povedat samo ki hitreje napišem kot razmišljam kaj je prav pol pa pridejo taki čudni odgovori,ok važno je da si lahko pomaga stem kar je napisano
pa ne se čudit če je kdo ki ne ve da gps more bit vključen ti lahko predstavim mojega sodelavca pa se boš malo nasmejal malo jokal ko ne zastopi stvari,ki so nekaterim logične trd istrian pač
pa ne se čudit če je kdo ki ne ve da gps more bit vključen ti lahko predstavim mojega sodelavca pa se boš malo nasmejal malo jokal ko ne zastopi stvari,ki so nekaterim logične trd istrian pač
-
Markoz
- Kontraadmiral
- Kraj: Hraše Medvode-Bunarina Pula
zdravo,
jaz imam na Samsungu naloženo tole in je odbra in preizkušena.
Mi jo je kolega potegnil z neta in deluje.
http://www.enavtika.si/index.php?option ... &Itemid=53
jaz imam na Samsungu naloženo tole in je odbra in preizkušena.
Mi jo je kolega potegnil z neta in deluje.
http://www.enavtika.si/index.php?option ... &Itemid=53
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov