Rogovile za vesla
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Rogovile za vesla
Eno od teh rogovil ali vilic (ne vem, kako se prav reče temu) se mi je zlomilo, je pa plastično.
Kje v Sloveniji imajo nadomestna, ve kdo? Lahko je tudi kovinsko...
Kje v Sloveniji imajo nadomestna, ve kdo? Lahko je tudi kovinsko...
Vilice za vesla pri beograd sport 2
Se pridružujem vprašanju. Potrebujem takšne, da pašejo za Beograd Sport 2. Kje, če sploh se še da to kupiti?
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kolikor vidim, je najbrž najboljši kockin nasvet.
Razne navtične trgovine sicer imajo kaj podobnega (videl, a ne bil pozoren na podrobnosti). Ko sem hotel od tu preveriti čez internet, v Slo jeziku (vilice za vesla) google ni dosti našel.
Google oarlock najde več, ampak na prvih nekaj straneh tudi nič, kar bi se mi zdelo uporabno za vajin primer. Recimo google 'oarlock beograd sport' na prvih nekaj straneh sploh nič pametnega - toliko sem pogledal, ker se mi je zdelo smešno, kaj mi je nametalo. Lahko gre kdo od vaju naprej iskati pod 'oarlock inflatables' ali kaj podobnega - čisto lahko da je, ampak nisem vztrajal.
Za KAMM sem precej prepričan, da sem to videl v Šenčurju, ampak problem je, da ima zdaj kataloge le v flashu in pdf (tudi besedilo kot slike, zato po katalogu ni mogoče iskati po besedilu) in najbrž zato po tem google vsaj doslej nič ne najde.
Tudi je govora o več vrst plastike (pvc, nylon... - lahko bi bilo še kaj, ampak med ponujenim sem si zapomnil samo to).
Kar je na internetu omenjenega kovinskega, po mojem po slikah sodeč ne 'paše' na tisto na vajinem čolnu ... Dokler zraven še ne vem dimenzij luknje in vilic oziroma vesla, sploh težko rečem (ali vprašam, če se slučajno motam v kakšni trgovini) kaj uporabnega.

Tole zgoraj po mojem ne paše...
Sicer bi bilo zanimivo slišati tudi, kako se je stvar zlomila. Če 'se je zlomila iz čistega mira', človek najbrž rajši ne bi imel take iz enakega materiala, razen če rabiš predvsem zato, da je predpisu ustreženo.
Razne navtične trgovine sicer imajo kaj podobnega (videl, a ne bil pozoren na podrobnosti). Ko sem hotel od tu preveriti čez internet, v Slo jeziku (vilice za vesla) google ni dosti našel.
Google oarlock najde več, ampak na prvih nekaj straneh tudi nič, kar bi se mi zdelo uporabno za vajin primer. Recimo google 'oarlock beograd sport' na prvih nekaj straneh sploh nič pametnega - toliko sem pogledal, ker se mi je zdelo smešno, kaj mi je nametalo. Lahko gre kdo od vaju naprej iskati pod 'oarlock inflatables' ali kaj podobnega - čisto lahko da je, ampak nisem vztrajal.
Za KAMM sem precej prepričan, da sem to videl v Šenčurju, ampak problem je, da ima zdaj kataloge le v flashu in pdf (tudi besedilo kot slike, zato po katalogu ni mogoče iskati po besedilu) in najbrž zato po tem google vsaj doslej nič ne najde.
Tudi je govora o več vrst plastike (pvc, nylon... - lahko bi bilo še kaj, ampak med ponujenim sem si zapomnil samo to).
Kar je na internetu omenjenega kovinskega, po mojem po slikah sodeč ne 'paše' na tisto na vajinem čolnu ... Dokler zraven še ne vem dimenzij luknje in vilic oziroma vesla, sploh težko rečem (ali vprašam, če se slučajno motam v kakšni trgovini) kaj uporabnega.

Tole zgoraj po mojem ne paše...
Sicer bi bilo zanimivo slišati tudi, kako se je stvar zlomila. Če 'se je zlomila iz čistega mira', človek najbrž rajši ne bi imel take iz enakega materiala, razen če rabiš predvsem zato, da je predpisu ustreženo.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
bouton napisal/-a:Matejc napisal/-a:Sej vem vi bi v slo.... V Malem Lošinju so jih mel v štacuni z navtiko kakršne hočeš, velike mejhne, plastične bele,črne, kovinske ..... Ful izbira...l
Kje pa v malem Lošinju?
Lej, po rivi sm šou mim trgovine pa so mi padle v oči ker sem tukaj bral da se jih "išče". Ne vem kako se trgovina imenuje, je pa ob obali in imajo jih v izložbi...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Matejc napisal/-a:Lej, po rivi sm šou mim trgovine pa so mi padle v oči ker sem tukaj bral da se jih "išče". Ne vem kako se trgovina imenuje, je pa ob obali in imajo jih v izložbi...
A je ta:
Malo bolj podrobno:
http://www.tz-malilosinj.hr/ListItem.as ... lang=hr-HR
Jaz sem jih našel tu, ampak mi od kovinskih noben model ne ustreza:
http://www.navtikasport.com/index.php?productID=1215
Rabil bi take (so sicer plastične, ampak dimenzijsko ustrezajo):
http://www.navtikasport.com/index.php?productID=1213
Premer puše (spodnji del) 17mm, premer vesla (gornji del) okoli 50mm.
Do Lošinja mi je predaleč, bom pa kmalu v Zadru, če je tam kakšna uporabna trgovina...
Jaz imam Elanov T300 (banjico), ne gumenjaka.
Lahko da so se zlomile od starosti, saj bo čolniček kmalu štel že štirideset let, ampak še vedno veselo plove, tudi zaradi ljubečega vzdrževanja
http://www.navtikasport.com/index.php?productID=1215
Rabil bi take (so sicer plastične, ampak dimenzijsko ustrezajo):
http://www.navtikasport.com/index.php?productID=1213
Premer puše (spodnji del) 17mm, premer vesla (gornji del) okoli 50mm.
Do Lošinja mi je predaleč, bom pa kmalu v Zadru, če je tam kakšna uporabna trgovina...
Jaz imam Elanov T300 (banjico), ne gumenjaka.
Lahko da so se zlomile od starosti, saj bo čolniček kmalu štel že štirideset let, ampak še vedno veselo plove, tudi zaradi ljubečega vzdrževanja
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost