Tenda za Elan GT 435 S

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Collie
Naddesetnik

Tenda za Elan GT 435 S

OdgovorNapisal/-a Collie » So Avg 24, 2013 19:33

Pozdravljeni!

Sem nov na tem forumu in "skoraj" novi lastnik Elana 435 S. Na coln bi rad montiral tendo/bimini, pa me zanimajo kaksni predlogi tistih, ki imate/ste imeli takole zverinico :P ali pa kaj podobnega.

Zelo bi mi prisle prav kaksne vase slike za ukrast idejo :P ali pa morda predlogi kje bi se dalo kaksno dobro tendo dobiti... Predvidevam, da original elanovih za tale coln ni nikjer vec...?

Rad bi, da se tenda lahko - po potrebi - zapre tudi od strani (da ne daje sence samo od "zgoraj").

Se to - ali menite, da bi bil lok primeren za ta coln? Zgledalo bi noro dobro, a? :P

Najlepsa hvala vnaprej za pomoc, LP

(Ps: na forumu se se ne znajdem cisto najbolje, zato se opravicujem ce je ta ali podobna tema ze odprta)
matjaz007
Viceadmiral
Kraj: Radenci-Premantura

OdgovorNapisal/-a matjaz007 » So Avg 24, 2013 20:47

Ena varijanta je ta, ki se lahko zapre iz sprednje strani ali pa iz zadnje odvisno kako jo montiraš.
Slika
Je pa res, da je dokaj visoka in kadar je sonce malo nižje so vedno težave s senco.
Lahko pa naknadno kaj dodelaš in daš zašiti stranice.

lp
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Avg 25, 2013 21:48

Na čolnu Kovačista je tenda,ki sem jo jaz izdelal in kar dobro pokrije Kontaktiraj ga in verjetno ti bo dovolil jo pridet pogledat in skopirat..si pa lahko glisiral ko je bila odprta,pa skozi do šipe je..
LP Iztok
Collie
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a Collie » Sr Avg 28, 2013 22:01

Ja, tenda na tak način se mi zelo dopade... Bom kontaktiral kovacizta, pa bomo poskusili nekaj podobnega skupaj spravit.

Hvala zaenkrat za pomoc!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » To Sep 03, 2013 14:09

Če imaš tendo takole kot na sliki matjaža007 je malo bolje kot nič.Pomaga ob 12:00 ko imaš sonce nad tikvo ob 12:10 ti že ne koristi več.
to ne pomeni da je njegova ni dobra. hočem povedati, da moraš imeto tako kot ima on ,predvidevam da se nekaj odrola, do šipe.
Te "rolete" je fino imeti tudi ob strani in zadaj.
Če ne mora boljša polovica dajati svoje pareje in brisače, mi na čolnu itak ne rabimo druzga kot benc orodje pa mrzle pire:)
Collie
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a Collie » Sr Sep 11, 2013 22:04

se strinjam s tabo, dobro je da je vsaj malo sence, da pir ostane čimdle hladen

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov