Raymarine e90W po zelo ugodni ceni

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

Raymarine e90W po zelo ugodni ceni

OdgovorNapisal/-a andrejv » Če Dec 05, 2013 14:03

Danes sem od Raymarina dobil oglas da prodajajo omejeno število ploterjev E90W za zelo ugodno ceno, 967 Eur z davkom (+12 Eur poštnine).

Slika

http://www.raymarinestore.eu/

Kje je trik? Je to res tako ugodno? Je oprema zastarela? Jaz bi jo sicer takoj kupil, vendar mislim da moja konzola ni dovolj globoka, da bi to lahko montiral.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Če Dec 05, 2013 14:50

Spregledal si, da gre predvsem za razprodajo OBNOVLJENIH (Refurbished) - POPRAVLJENIH ploterjev, ki spadajo v outlet Belgijske podružnice Raymarina.
Že med sejmom METS v Amsterdamu so namreč prodali celotno zalogo NOVIH "outlet" izdelkov v kompletu kataloškemu distributerju.

Pravkar sem online preveril zalogo in so na voljo le skozi prodajo rezervnih delov:
E90W 9" Touchscreen Multifunction Display with EU Chart
Recommended Retail Price Price excludes VAT/Tax 2.495,00(EUR)
Availability IN STOCK
Status Active
Sales Group Multifunction
Product Code E Series...

Torej, če ga ujameš se ti vsekakor izplača.
LP NT
andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

OdgovorNapisal/-a andrejv » Če Dec 05, 2013 15:12

Nikola Tesla napisal/-a:Spregledal si, da gre predvsem za razprodajo OBNOVLJENIH (Refurbished) - POPRAVLJENIH ploterjev, ki spadajo v outlet Belgijske podružnice Raymarina.

Torej, če ga ujameš se ti vsekakor izplača.
LP NT

Saj zato sprašujem (in upal sem da boš pojasnil), ker mi ni bilo jasno ali je to refurbished ali ne. Pri samem izdelku naceloma nisem nikjer videl da to piše , na vrhu strani pa piše Clearance and refurbished products...

No, saj je vseeno. Če je refurbished, je pričakovati zaradi tega kakšne probleme? Garancija pri takih stvareh velja?

Še vedno pa ne vem, če to sploh spravim v konzolo. Kolikor sem gledal je s kablom globina 16 cm, kar je veliko.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost