No ja, jaz nisem na glas razmišljal, se mi je pa zgodilo to, ravno lani. In to na domačem privezu!!!
Spim, pa ne sam, haha.
Prileti nekaj na barko, na premec, ker imam privezano s premcem... Itak sem se zbudil in mislil, da je galeb. Potem slišim da hodi naprej, torej ni galeb. Srce malo dvigne pulz, adrenalin je že na 70%. Itak se mi film odvije in si mislim spet en pijan kolega se vrača proti Puntu in je skočil še na mojo barko... Slišim en kup razgrajanja na pomolu, glasno govorjenje... Itak akcija, adrenalin na 100%, v gatah skočim v kokpit in lejga frajerja po bandi skoči v kokpit! Vidim da ga ne poznam, proti njemu kar v boksarskem gardu in itak takoj na njega kaj bi rad. Tip hladen ko špricer, malo sicer prestrašen mi pove da naj ne skrbim, da on je Bad Blue Boys (to so uni tepci k jim je žoga v Zagrebu kao fajn in ki so šli prejšnji teden s pozdravom "VAŽ JE NAŠ" domov...)

In da mi bo na barki samo baklje pokradel in gre naprej, jst grem pa lahko naprej spat. Itak mi je počil film, pogledam ostale, ki so bili na pomolu, vidim enega ki je skočil na čoln od našega Lipnika, tretki pa na en čoln domačina, ki pa je tudi moj kolega! Tega tipa pri meni sem zagrabil, ruknil čez mizo, in ga nekaj začel davit in mu mislil ruknit ven klaviaturo. Rešila ga je punca, ki me je začela vleči nazaj...
Tipa spodim z barke, greva po bandi en za drugim in mu dam še brco v rit preko špiruna. Z barke dol nisem upal, ker jih je bilo 7! Na barki me ziher ne bodo prefuk**, če grem dol je gotovo. V tistem sem spodil dol še tista dva iz barke od soseda in od Lipnika, ki ga to noč ni bilo na barki. Fantom sem zagrozil naj dajo mir, da bom sedaj klical policijo, če se v 10 sekundah ne umirijo, lahko pa pridejo eden po eden na mojo barko po batine. Pa je ratal mir, jaz pa fer nisem klical policije...
Štirje so se nabasali v avto in gas proti Korniću. Na prvem ovinku so po celem boku opraskali nasproti vozeči avtomobil (bilo je okrog 5:30 zjutraj). To sem slišal, vendar nisem vedel kaj je bilo... Itak so pobegnili naprej. Čez pol ure so bili nazaj še po ostale 3... Spet so se nabasali v avto še ostali in gas in med Kornićem in Murajem zleteli s ceste in v gromačo (to so tiste škarpe, obzidja iz zloženega kamenja...

)
Tam jih je našla policija in priprla...
Epilog... Hja, ni bilo še konec... Zjutraj vidim, da ima sosed odprto bokaporto, lipnik pa malo poškodovana vrata v kabino po katerih so skakali... Malo debatiram in eto, policija! Potem se je pa začelo... Sem moral najprej na policijo v Krk. Tam so me popisali in MORAL sem podati kazensko prijavo... Podal sem jo v svojem imenu, imenu soseda in Lipnika! Hja, pa ni bilo konca, na koncu so mi povedali, da me bodo poklicali kriminalisti in da naj bom na voljo da pridem na kraj dogodka v pol ure... Res sem čakal v kafiču, ruknu po grlu ene 5 lovranskih in eto pride siva škoda. Ven dva frajerja in meni zvoni mobitel, evo jih, kriminalisti... Pa gremo vse spet od začetka, kako so prišli, kako sem jih opazil, kako so skočili na barko, kateri je skočil na bakrko, kateri na katero, pregledovanje vseh njihovih slik in prepoznava... Jebemu jaslce, požrli so mi 3/4 naslednjega dneva! Ob tem sem se zjutraj najprej usral, potem videl da ni druge kot da sem pogumen in v gatah skačem naokoli...
Poanta zgodbe? Sreča da je bila tam punca, ki je preprečila da bi unemu tipu ki je prišel na mojo barko začela zobna krtačka na prazno po ustih laufat! Da sem to naredil bi bil v banani naslednji dan jaz. Sem to tudi rekel kriminalistu in mi je rekel, da škoda da jih nisem kvalitetno namahal. Sem vprašal kaj bi bilo, pa je rekel, ja če bi te prijavili bi bil ti malo v riti. No, pa smo tam! Prestraši jih, poskusi rešit, zagrozi, ne pa preveč mahat, ker na koncu sirotek najebe... Pa še fora, tisti avto iz nesreče zjutraj z njimi je bil ravno oče od lastnika te barke na katero so skočili...
Mulci pa so odsedeli 24 ur v priporu in potem na prostost. Menda so jim policisti povedali naj se kar po hitre postopku pospravijo v ZG, ker da će jih še enkrat dobijo bo joj. Kar se tiče karambola še ni rešeno, je še vedno na sodišču, to vem... Kar pa gromače, pa nimam pojma.