Mojstri za inox izdelke
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Mojstri za inox izdelke
Morjeplovci,
Malo sem brskal po tem forumu in se mi zdi, da bi bilo dobro imeti kakšen seznam mojstrov, ki preverjeno znajo izdelati uporabne in na oko lepe inox izdelke za naša plovila, poleg tega pa tudi imajo primerno opremo za krivljenje RF jekla.
Moja izkušnja z enim lokalnim zanesenjakom je precej slaba kar se izgleda izdelka tiče, poleg tega sem naknadno ugotovil še, da je njegova "pig mašina" neprimerna za materiale iz inoxa. Posledično lahko pričakujem že v kratkem konkretno korozijo in posledično boj z njo. Razmišljam tudi o zamenjavi izdelka (gre za držalo za roke ob krmilu na obeh straneh).
Torej:
S spiskom in primernimi kontakti na plan!
Malo sem brskal po tem forumu in se mi zdi, da bi bilo dobro imeti kakšen seznam mojstrov, ki preverjeno znajo izdelati uporabne in na oko lepe inox izdelke za naša plovila, poleg tega pa tudi imajo primerno opremo za krivljenje RF jekla.
Moja izkušnja z enim lokalnim zanesenjakom je precej slaba kar se izgleda izdelka tiče, poleg tega sem naknadno ugotovil še, da je njegova "pig mašina" neprimerna za materiale iz inoxa. Posledično lahko pričakujem že v kratkem konkretno korozijo in posledično boj z njo. Razmišljam tudi o zamenjavi izdelka (gre za držalo za roke ob krmilu na obeh straneh).
Torej:
S spiskom in primernimi kontakti na plan!
-
al
Grega295 napisal/-a:Goran Podunavac 041 379 532
Popoldan dela inox zadeve za barke, kot ogrodje za bimini itd. Ker je natančen, lepo naredi tudi kak custom izdelek,
Kje deluje ta možakar? Rabim nekoga, ki bi mi ukrivil inox cev za bimimi oz. nosilec za celice, kot podaljšek biminija. V inox centru na letališki delajo vse, krivijo pa ne !?
Mislim, da se Goran ne ukvarja več z izdelki za inox (pokliči). Drugače je to fant iz jadrarne Supreme v Izoli; meni štima tudi kake druge zadeve na barki.
Večini barkam na mojem pomolu v Izoli je drugače biminije & inox zadeve delal Ivo 040 559-594. Je iz LJ; se zmenita, pride na barko, vzame mere in prek tedna naredi v LJ & zmontira. Cenovno je zelo OK.
Večini barkam na mojem pomolu v Izoli je drugače biminije & inox zadeve delal Ivo 040 559-594. Je iz LJ; se zmenita, pride na barko, vzame mere in prek tedna naredi v LJ & zmontira. Cenovno je zelo OK.
Če bo ketri rabil mojstra iz totega konca mu rade volje dam kontakt. Meni sta delala lani konstrukcijo za bimini kamper in račji kljun. Upognjeno in zavarjeno lepše kot vsi originali od prej. Tudi elektropolirano na koncu.
Mojster je iz Prlekije.
Mojster je iz Prlekije.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov