tomos 3.5
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
tomos 3.5
Pozdravljeni.
Slisal sem različno iz večih virov pa me zanima kaj je prav tomos z oznako 3.5 ima 3.5 KM ali 3.5KW. Ce slednje je to tam nekje 5KM?
Slisal sem različno iz večih virov pa me zanima kaj je prav tomos z oznako 3.5 ima 3.5 KM ali 3.5KW. Ce slednje je to tam nekje 5KM?
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
3.5 ima 1,8 KW (2.4 KM) na propelerju, uplinjač je pa na 3.5 10 mm (premer grla), enak kot pri mopedu Ponny express, T 4 pa ima po oznaki sodeč 15,5 mm uplinjač (Bing 8A 15,5/186) in pa 3 KM na propelerju. T 4.5 ima poleg elektronike še prosti tek, po moči pa je identičen T 4, kot je rekel habibi.
Nazadnje spremenil Piki, dne To Jun 02, 2015 21:55, skupaj popravljeno 1 krat.
T 4.8 ima 80 ccm namesto 60 ccm (premer cilindra 48 mm, namesto 42 mm), in pa 2,5 KW (3.4 KM) na propelerju.
Nazadnje spremenil Piki, dne To Jun 02, 2015 21:57, skupaj popravljeno 1 krat.
omahens napisal/-a:Kako je pa pri teh Tomosih, recimo 3.5. So zračno hlajen, a se noga recimo zelo greje? Čist tko iz firbca me zanima...
Če je pretok vode do izpušnega kolena o.k, noga ne sme biti zelo vroča. Ko jo primeš v višini naprave za pritrjevanje, mora biti topla, da jo lahko držiš. Drugače pa verjetno veš, da propeler potiska vodo gor do izpušnega kolena, spodnjega ležaja motorne gredi in karterja, ki so vodno hlajeni ?
Uplinjač TOMOS 3.5
Ojla,
Debatirate ravno o zadevi, ki jo kupujem. Na netu se našel BING 12, ki naj bi bil za tomos 3.5, potem pa mi je en majster povedal da je imel TOMOS 3.5 BING 10mm. Tega pa nikjer ne dobim.
Kako je s tem? ali zmontiram in tisto razliko malce pokrpam?
Thx
Debatirate ravno o zadevi, ki jo kupujem. Na netu se našel BING 12, ki naj bi bil za tomos 3.5, potem pa mi je en majster povedal da je imel TOMOS 3.5 BING 10mm. Tega pa nikjer ne dobim.
Kako je s tem? ali zmontiram in tisto razliko malce pokrpam?
Thx
Mirno morje in ugoden veter vam želi https://www.jkneptun.si še naprej :)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta