Rog za meglo?

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Rok-11
Admiral
Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.

Rog za meglo?

OdgovorNapisal/-a Rok-11 » Sr Jun 29, 2016 09:01

Zdravo,

Je kdo videl v kakšni trgovini blizu Lj klasični rog za meglo? Tak v stilu trobente, ne sprej.

Sprašujem tu, ker ga potrebujem hitro, v 2 dneh in bi ga šel direktno iskat v trgovino - nimam časa za naročilo po netu in čakanje na dostavo.

Hvala!
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Jun 29, 2016 09:22

Imajo jih pri mesarju v Črnučah... :lol:

Vsi hodimo v Kamm v BTC in tam boš našel vse kar rabiš za navtiko v LJ. Nekaj krame iz PRCa sem videl tudi v Baubauhausu na Rudniku.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Ne Jul 03, 2016 13:02

Ha ha,tudi navijaška vuvuzela je super :wink: :lol: imajo pa pri Yuci in Kammu prav fletne male medeninaste piščaji(rog oblike)prav za meglo.
mašinfirer
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Jul 04, 2016 07:49

Ena plastična rdeča trobenta iz KAMM-a (je to tista navijaška reč?) je tudi pri meni v omari, če grem na morje pa v vreči.

Ena reč, ki ni bila na mojem spisku, kaj pogledati pri prevzemu najete jadrnice, pa zdaj je, je tudi na njej ali v njeni opremi najti in preizkusiti kaj za dajanje zvočnih signalov.

Na jezeru v gosti jutranji megli (kjer kak ribič lahko iz megle tiho prišiba na elektriko in misli, da je tako zgodaj na vodi sam) sem pa tudi že ploskal - recimo enkrat na minuto-dve.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov