Autohelm 1000

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Junior

Autohelm 1000

OdgovorNapisal/-a Junior » Ne Jul 31, 2016 10:48

Pozdravljeni,
Imam Autohelm 1000, pred nekaj dnevi smo jadrali okoli Istre, nato mi je nekaj zasmerdelo v njem, po pregledu pa smo ugotovili da je crknil nek elektronski del. Deluje samo v eno smer, pa naj dam v plus ali v minus, vedno ga porine do konca, nato pa samo še nekaj melje dalje. Mogoče kdo ve kje bi ga lahko popravil, saj mi je do sedaj dobro služil in sem bil z njim zadovoljen.
Se vam zahvaljujem za pomoč.
Marko

Joj super ste hvala, komaj sem objavil zadevo pa ste mi že pomagali :) Sicer grem na dopust že 11.8. ampak bo nekdo od mojih prijateljev prinesel pilota v Trzin na popravilo, jaz vas pa g. Nikola potem pokličem za vse ostalo, je to telefon potem od firme Harpoona.
Hvala in Lp
Marko
Nazadnje spremenil Junior, dne Ne Jul 31, 2016 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Ne Jul 31, 2016 14:40

http://www.harpoon.si/

Ali pa kontaktiraj direktno našega člana Nikolo Teslo.

LP Andrej
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Ne Jul 31, 2016 15:11

Tovrstne okvare je možno popraviti zelo uspešno. Verjetno imaš napako na izhodnem mostiču.
Kontakt imaš na ZS.
LP Nikola
bouton
Admiral

OdgovorNapisal/-a bouton » Ne Jul 31, 2016 17:16

Nikola T. je pravi naslov za te zadeve :) Obvlada v nulo! Po moje ti bo potem še bolje delal, ker ti bo dal zraven še (brezplačno) par koristnih nasvetov kako kaj optimalno nastavit!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti