Na plovilu imamo običajno hladilnike ,ki so precej globoki.Notri lahko namečljemo kar veliko hrane in pijače,vendar nastane problem,kako najti stvari,ki so spodaj.
Kako namestiti pregrade-poličke,da bo prostor za vino,jogurte ,jajca,solato ribo...pa še za pol lubenice na vrhu?
Kako pregledno napolniti hladilnik?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
jaz spod zložim ene 10 piv pol pa ostalo robo.Za drobne stvari imam plastično posodo,pa eno pregrado že fabriško postavljeno.Hladilnik je ene 80 litrov.Za pregrado je pleksi 5 mm.na vsaki steni je pa plastična letvica prlepljena z kentom in mal pršraufana.Letvici imata utor v kterem je pregrada,tko da jo lahko dvignem in dno dladilnika ornk spucam.
Tudi jaz imam narejeno podobno. Pregrada, na nasprotni steni sem nalepil vodila in uporabil mrežo iz starega kuhinjskega hladilnika (slučajno je bila enaka mera). Drobiž v plastične posode, mogoče še kaj v vrečke. Nimam hladilnika z vpihovanjem zraka, ampak navadnega. Če ga preveč nabašem, da med posodami ni vsaj malo prostora, ne ohladi vsebine. Sicer pa je mornarka zadožena za hladilnik, njej vse rata, meni pa se vse podre, če že vzamem pir ven 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti