Navigacija
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- elan450
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Ptujsko morje - Istra
Navigacija
Zanima me ce je komu poznano, ce nabavim navigacijo GARMIN, Nuvim Mio ..., ali se da na njih naložiti navtična karta in ce bo ta delovala.
Prijatelj mi zatrjuje, da se mora naložiti samo karta MARINE in bo delovala, spet drugi pravijo da ne bo delovala.
Ima morda kdo izkusnje s tem, ker imajo rabljene avtomobilske navigacije ugodne cene in bi se jih dalo poštimati?
Lp
Prijatelj mi zatrjuje, da se mora naložiti samo karta MARINE in bo delovala, spet drugi pravijo da ne bo delovala.
Ima morda kdo izkusnje s tem, ker imajo rabljene avtomobilske navigacije ugodne cene in bi se jih dalo poštimati?
Lp
Boj se mora i boga
Re: Navigacija
Da ne odpiram nove teme...
Imam echoMAP Garmin 50s, vse izlete z letošnjega dopusta sem si naložil na prenosnik (izvoz na kartico, Garmin naredi datoteko .ADM). S katerim programom naj odprem to datoteko, da bom lahko videl, koliko milj smo prevozili? Rad bi namreč izračunal porabo na miljo in ne na uro...
Imam echoMAP Garmin 50s, vse izlete z letošnjega dopusta sem si naložil na prenosnik (izvoz na kartico, Garmin naredi datoteko .ADM). S katerim programom naj odprem to datoteko, da bom lahko videl, koliko milj smo prevozili? Rad bi namreč izračunal porabo na miljo in ne na uro...
morda se najdeš tu:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=23600#p322905
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=23600#p322905
Kolk si mel na miljo?
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
AEgir napisal/-a:Kolk si mel na miljo?
1,34l/NM pri ZELO zmerni vožnji (skoraj nič WOT, nič tube ali smučanja, ves čas le 4 osebe...).
Več na viewtopic.php?f=3&t=5205&p=323136&hilit=stopi+poraba#p322697
Čudno da je tako požrešen. Meni je okoli liter na miljo pil Đoni pa je V4 1.8L. Je pa res, da sem meril samo pri turah ne pa tudi pri trolanju, ti če praviš, da 50% trolaš je verjetno v tem problem. Ali j pa res ta jamaha tako nenasitna.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Sem naročil merilec pretoka in bom naslednjo sezono lahko povedal kaj več... 
Kdo je na strani
Po forumu brska: miranK in 1 gost