Zdravo "morjeplovci".....spet jaz!!
zanima me kje dobiš tesnila za filter morja, filter goriva...
A je možno kje v Ljubljani kupiti kakšna teflonska tesnila
lp
Sergio
tesnila
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Tesnila za filter so sestavni del filtra in so zraven ko ga kupiš. Če rabiš kakšen filter mi javi, ker jih prodajamo - bo poceni.
Kar pa se ostalih tesnil tiče (katerih rok dobave je daljši), pa povprašaj pri gospodu iz Stanežič, ki jih sam izdeluje. Nam jih je izdeloval (tesnila glave, kolektojrev...) za dirkalni avto in tudi za mercruiser 7,4 ko smo ga podrli mi jih je naredil. Je zelo korekten možak.
lp
Kar pa se ostalih tesnil tiče (katerih rok dobave je daljši), pa povprašaj pri gospodu iz Stanežič, ki jih sam izdeluje. Nam jih je izdeloval (tesnila glave, kolektojrev...) za dirkalni avto in tudi za mercruiser 7,4 ko smo ga podrli mi jih je naredil. Je zelo korekten možak.
lp
Eden vem, da je v Mednem, mogoče je to isti. Mi je pred leti delal nekaj tesnil za glavo in je naredil dokaj OK. No na koncu pa sem ugotovil, da je v Trstu pri Ostuniju (Evinrude) original tesnilo le kakšnih 20% dražje. Sicer pa tako narejeno ni nič slabše, meni se je obneslo.
Je pa možak v Mednem, po cestici mimo motela, ko se cesta spušča je na levi strani pred mostom čez nek potok, v neki štali ali kozolcu.
LP
Je pa možak v Mednem, po cestici mimo motela, ko se cesta spušča je na levi strani pred mostom čez nek potok, v neki štali ali kozolcu.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov