Sem v nakupu navtične navigacije. In sicer imam jadrnico. Gledam pa nekaj na touch screen dobra podpora kart in da ima globimomer. Pač da lahko navigacijo nesem tudi na drugo plovilo ob menjavi. Prosil bi vse izkušene mornarje da predlagajo kaj se mi splača kupiti. Stroskovno gledam tam okoli 1000€. Hvala za vse pozitivne odgovore
Katero navigacijo izbrati
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Katero navigacijo izbrati
Pozdravljeni vsi morjeplovci.
Sem v nakupu navtične navigacije. In sicer imam jadrnico. Gledam pa nekaj na touch screen dobra podpora kart in da ima globimomer. Pač da lahko navigacijo nesem tudi na drugo plovilo ob menjavi. Prosil bi vse izkušene mornarje da predlagajo kaj se mi splača kupiti. Stroskovno gledam tam okoli 1000€. Hvala za vse pozitivne odgovore
Re: Katero navigacijo izbrati
Globino? Za realno globino je potrebna sonda ki je na trupu barke,ostalo je pa na kartah.Kontaktiraj našega člana Iztoka -Podjetje HarpoonSamo zelo hitro ker gre na dopust.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Večinoma je sedaj vse po naročilu enkrat tedensko, v maju in juniju občasno tudi dve dobavi na teden. Ta hip pa je sezona 2018 praktično zaključena. Glede na iskušnje od 1997 gledam, da ob zaključku sezone nič ne ostane na zalogi, kajti le ta te nato bremeni ob zaključku leta. Po dopustih do prvega sončka naslednje leto, razen sila redkih skoraj nihče niti ne pokliče ali razmišlja o plovilu.
Na zalogi imam globinomer i40 in še nekaj malenkosti. Danes je še na voljo.
LP Iztok
Na zalogi imam globinomer i40 in še nekaj malenkosti. Danes je še na voljo.
LP Iztok
če boš kasneje rabil karte:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=23600#p322905
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=23600#p322905
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost