Oj!
Za prijatelja sprašujem, če lahko kdo zrihta kartico za Humminbirda Helix 7 G3. C-map ali Navionics...
Hvala!
Lep pozdrav,
Bruno
Humminbird - kartica
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: Humminbird - kartica
Če rabiš samo navigacijsko karto Navionics+:
Pojdi na Navionics.com..., izberi PRODUCTS > NAVIONICS GPS PLOTTER CHARTS > NAVIONICS+ > LARGE (za cel jadran) > Mediterranean and Black Sea > izberi kartico "SD/MSD" > ADD TO CART ... cena 243€
Če pa želiš lahko pri meni naročiš NAVIONICS+ akcijski komplet:
- NAVIGACIJSKA KARTA Mediteran
- SONAR CHART
- PUBLIC SHARE karta
- 1 leto brezplačen upgrade
- programski ključek za on line upgrade
cena 299€+DDV=364,78€
Pojdi na Navionics.com..., izberi PRODUCTS > NAVIONICS GPS PLOTTER CHARTS > NAVIONICS+ > LARGE (za cel jadran) > Mediterranean and Black Sea > izberi kartico "SD/MSD" > ADD TO CART ... cena 243€
Če pa želiš lahko pri meni naročiš NAVIONICS+ akcijski komplet:
- NAVIGACIJSKA KARTA Mediteran
- SONAR CHART
- PUBLIC SHARE karta
- 1 leto brezplačen upgrade
- programski ključek za on line upgrade
cena 299€+DDV=364,78€
uhhh...
Tale Navionics+ je bil včasih okroglih 100 ojrof....

*edit: gre za upgrade (kartografija) in ne za novo kartico.
nevermind me...
Tale Navionics+ je bil včasih okroglih 100 ojrof....
*edit: gre za upgrade (kartografija) in ne za novo kartico.
nevermind me...
Mislim da warez verzije za c-map oz navionics ni bilo, naj me popravi kdo?!
Jaz sem obupal po nakupu kartice za kakrsenkoli upgrade...vsaj kvaliteten.Falijo da se kar kadi, se dosti vozi po kopnem in redko kateri aparat podpira korekcijo lokacije...( garmin ne !, za Rajkota bo NT vedu mislim da tudi ne.Furuno Da, vsaj stare verzije..)
Ne vem ce je kdo tako naivionics kot garmin ( Sta pa oba zdej eno ali ne?) Naredil karkoli od Marije Terezije dalje. Podmorske kartografije ziher ne...slepanje na info uporabnikov, ki snemajo poden in potem v zahvalo, da dobijo uporaben format isto stvar k njim v njihovo last uploudajo se mi pa gadi do neba

Jaz sem obupal po nakupu kartice za kakrsenkoli upgrade...vsaj kvaliteten.Falijo da se kar kadi, se dosti vozi po kopnem in redko kateri aparat podpira korekcijo lokacije...( garmin ne !, za Rajkota bo NT vedu mislim da tudi ne.Furuno Da, vsaj stare verzije..)
Ne vem ce je kdo tako naivionics kot garmin ( Sta pa oba zdej eno ali ne?) Naredil karkoli od Marije Terezije dalje. Podmorske kartografije ziher ne...slepanje na info uporabnikov, ki snemajo poden in potem v zahvalo, da dobijo uporaben format isto stvar k njim v njihovo last uploudajo se mi pa gadi do neba
pojdi se z bikom bost!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov