Pozdravljeni
Za prikolico potrebujem plinski blažilec naletne zavore.
Ali kdo pozna kakšnega ki to prodaja?
Prikolica je proizvajalca "Knott", naletna zavora 900-1500kg
Lp
Rezervni deli za prikolice plovil
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Živjo
Danes sem poklical in dele se da dobiti. Verjetno ima dele celo na zalogi.
Takle iskanje čaka tiste k vozjo prikolco v morje da spravš čoln v vodo!
Naši vrli južni sosedje še niso zavohal vira dodatnega zaslužka s kakšnimi primernimi dvigali.
Letos definitvno iščem prostor kjer imajo kakšno dvigalo blizu!
Hvala še enkrat!
LP
Danes sem poklical in dele se da dobiti. Verjetno ima dele celo na zalogi.
Takle iskanje čaka tiste k vozjo prikolco v morje da spravš čoln v vodo!
Naši vrli južni sosedje še niso zavohal vira dodatnega zaslužka s kakšnimi primernimi dvigali.
Letos definitvno iščem prostor kjer imajo kakšno dvigalo blizu!
Hvala še enkrat!
LP
Ja Simon, je nasproti picerije Krona, samo s to razliko, da je picerija že nekaj časa zaprta...
Flyer fino, da si našel.
Kar pa se tiče spuščanja čolna v vodo, pa vsekakor priporočam dvigalo. Je zagotovo najcenejši spust... Če zapeljete v vodo ga kot prvo nasrka prikolica in predvsem njene zavore in ležaji, kot drugo pa tudi avto. Seveda ni problemov, če imate terenca in reduktor ali vsaj osebni avto z avtomatskim menjalnikom. Pri normalnih vozilih pa zelo naje** tudi sklopka...
Pa dober spust z dvigalom
LP
Flyer fino, da si našel.
Kar pa se tiče spuščanja čolna v vodo, pa vsekakor priporočam dvigalo. Je zagotovo najcenejši spust... Če zapeljete v vodo ga kot prvo nasrka prikolica in predvsem njene zavore in ležaji, kot drugo pa tudi avto. Seveda ni problemov, če imate terenca in reduktor ali vsaj osebni avto z avtomatskim menjalnikom. Pri normalnih vozilih pa zelo naje** tudi sklopka...
Pa dober spust z dvigalom
LP
Kupil sem novo prikolico Navy .Pred leti sem imel za manjši gliser na prikolici vitlo z nekakšno zagozdo (neke vrste "račno").Sedaj pa tega nimam.Ker je minilo že nekaj let sem pozabil,kako sem upravljal s takšnim vitlom,zato sprašujem,če bom brez težav spuščal čoln do 400kgin dolžine 5m.Prosim za vaše izkušnje.
L.p.
L.p.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov