POIZVEDBA
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
POIZVEDBA
PROSIM OD ČLANOV ČE MI LAHKO KDO POVE KJE BI LAHKO KUPIL PROTIZDRSNE KROGLICE ZA PALUBO,KATARE SE MEŠAJO Z EPOXI SMOLO.ZA ODGOVOR HVALA. LP
Sem videl izdelek znanca , kateri je svojo ( prej potopljeno) pasaro, začaral v novo. Namesto raznih protizdrsnih artiklov, je v zadnjo roko barve, na pohodnih mestih, vmešal kar navaden , seveda presušen, pesek. Skoraj ni za videt razlike, je pa vseeno hrapavo. Pa zopet ne toliko, da bi se tam gor v medprostore med zrni peska, nabirala svinjarija.
To je v Sv. Katarini , Ankaran, št. priveza 20 ali 22, levi privezi proti izhodu. Seveda če se dela tako, tudi z kroglicami, se mora pred nanosom vedno dobro mešat, da se pesek lepo porazdeli.
LP
To je v Sv. Katarini , Ankaran, št. priveza 20 ali 22, levi privezi proti izhodu. Seveda če se dela tako, tudi z kroglicami, se mora pred nanosom vedno dobro mešat, da se pesek lepo porazdeli.
LP
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Tale ideja z kremenčevim peskom je čisto ok.
Je pa treba potem čez to nanesti nekaj slojev barve.
Sam sem dal pesek v zadnji sloj, potem sem se pa v kopalkah padel po palubi(sem se spotaknil ni mi zdrsnilo). Bilo je nekako tako, kot da sem se obrusil z "šmirglom" 40.
Baje pa obstaja zudi neka guma mislom da proizvaja Kent, ki se jo lahko nabrizga v takšnih oblikah kot se tudi lepi protizdrsna guma.
Je pa treba potem čez to nanesti nekaj slojev barve.
Sam sem dal pesek v zadnji sloj, potem sem se pa v kopalkah padel po palubi(sem se spotaknil ni mi zdrsnilo). Bilo je nekako tako, kot da sem se obrusil z "šmirglom" 40.
Baje pa obstaja zudi neka guma mislom da proizvaja Kent, ki se jo lahko nabrizga v takšnih oblikah kot se tudi lepi protizdrsna guma.
Tako kot je napisal Obojan, je kremenčev pesek zelo dober proti drsenju. Je pa zelo neprijeten če padeš. Včasih moraš na barki tudi poklekniti in kaj narediti. V tem primeru boš zelo težko klečal ker te bo vse bodlo. Videl sem veliko bark narejenih tako, vendar vsi niso bili najbolj zadovoljni. Je pa prijatelj namesto peska uporabil zaveso in je kar zadovoljen, vkljub temu, da je morda še vedno malo preostra zadeva. Dejal je, da bi verjetno moral premazati še z enim slojem epoksi barve. lp
Sam sem delal z steklenimi kroglicami.Izpade odlično.Lahko sediš gori tudi z nago ritjo in ni problema.Oprijem pa je zelo dober.Kroglice nasuješ samo v zadnji premaz .Manj, kot jih daš notri, manj bo hrapavo. Tako, da je dobro imeti kakšen kos šperplate in malo probati na plati in šele nato po plovilu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti