Prevoz plovila iz Nemčije
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Prevoz plovila iz Nemčije
Na koga bi se lahko obrnil za morebitni prevoz plovila, dolžine cca 9m, širine cca 3m, iz Nemčije? Obrnil sem se na nekaj ponudnikov prek neta, pa niti enega odgovora.
Poskusi pri Yachtransu, Jure Lindič 040 623-035, 041 621-991, yachtrans@siol.net
Pokliči tudi Setrans iz Maribora tudi oni organizirajo prevoz plovila iz Nemčije.
http://www.setrans.si/
http://www.setrans.si/
Fiat Justitia ... Some day....
Pokliči:
urbic.prevozi@siol.net
GSM: 041 769 892
Ima veliko izkušenj s prevozi čolnov in jaht iz vse EU.
LP
urbic.prevozi@siol.net
GSM: 041 769 892
Ima veliko izkušenj s prevozi čolnov in jaht iz vse EU.
LP
Re: Prevoz plovila iz Nemčije
zlatko83 napisal/-a:Na koga bi se lahko obrnil za morebitni prevoz plovila, dolžine cca 9m, širine cca 3m, iz Nemčije? Obrnil sem se na nekaj ponudnikov prek neta, pa niti enega odgovora.
Zlatko pozdrav.
Jaz sem iz D dobil predračun za prevoz ( 10,60 X 3,30, cca. 8000 kg), 3400€, kar se mi pa zdi malo tu mač. Če boš kaj zvedel pri naših, bi te prosil, če mi sporočiš. Je pa bilo računano, približno v višini Berlina, pa do MB. Hvala.
LP
Gledam en čoln iz Koelna (Nemčija), ki se prodaja skupaj z registrirano prikolico (NDM=2000kg). Kako bi ta komplet za eno pametno (koliko previdevate?) ceno spravil domov? Sam (še) nimam izpita EKB, pa tudi malo dolga je do Koelna. Verjetno bi bilo najceneje, če bi mi jo zapel nekdo, ki bi se vračal s kombijem domov. Prosim za nasvete.
tomaz_slo napisal/-a: Verjetno bi bilo najceneje, če bi mi jo zapel nekdo, ki bi se vračal s kombijem domov. Prosim za nasvete.
Ena od variant je, da se nekako povežeš z eno od zavarovalnic oz. organizatorjev teh asistenc (avtovlek). Ziher je kakšen švaba kaj razbil v našem koncu in ga vlečejo domov, nazaj gre pa prazen. Le kakšen mesec prej je bilo veliko več tovrstnega prometa.
Drugače pa povej mere, jaz lahko vprašam prevoznike, ki furajo Nemčijo.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
brane40 napisal/-a:Poskusi pri Yachtransu, Jure Lindič 040 623-035, 041 621-991, yachtrans@siol.net
A to misliš "tamladga" ?:lol:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov