varjenje prikolice
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
varjenje prikolice
zanima me ce kdo dela ali pozna kakega majstra, bi imel neki za zavariti na prikolici ( rekli so mi da je najbolje na zico ) .... prosim za kako informacijo.
--Bodybanger--
Uradni "švasarji" nočejo prikolice z A testi niti pogledat, ker jih lahko kdo vidi in vzame licenco.
Vsaj meni je tko razložil g. Kogovšek, ko sem ga žical za popravilo. Sicer mi je ponujal novo in staro v račun za 100eur, pol smo pa peljali k sosedu in je za gajbo novo naredu in še danes vozi - je boljša kot tovarniška.
najbrž ste imeli v mislih homologacijo, homologacija je postopek kjer se ugotavlja da je prikolica izdelana z skladu z upravnimi in tehničnimi predpisi, kje so upoštevani vse tehnične specifikacije vozil in standardi, ki veljajo za izdelavo, ki jih urejajo posamezne direktive EU, ne vidim razloga dabi bila odvzeta homologacija za neko prikolico ,če je pravilo izvedeno v skladu z predpisi, bolj nazoren primer; imate karambol z avtom in ga daste v popravilo mar s tem izgubilte ali vam odvzamejo homologacija. Še celo totalke po ocenitvi se popravljajo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov