Prevleke za bokobrane
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Prevleke za bokobrane
Mogoče kdo ve, kje bi se dalo dobiti prevleke za bokobrane ali še bolje elastično blago, vsaj približno primerno za ta namen.
Na okroglem bokobranu cca. 40 x 50 cm, se mi je naredila lepljiva plast, ki je nikakor ne morem odstraniti. Bokobran je drugače ok in bi ga oblekel s prevleko, ker mi drugače paca po trupu.
Na okroglem bokobranu cca. 40 x 50 cm, se mi je naredila lepljiva plast, ki je nikakor ne morem odstraniti. Bokobran je drugače ok in bi ga oblekel s prevleko, ker mi drugače paca po trupu.
Hvala vsem, ki ste pogooglali. To znam tudi sam. Gre za to, kot pravi Grega295, da znamo kaj narediti tudi sami in da je navtična nateeeega, pri cenah teh prevlek, pač prevelika.
Nazadnje spremenil Marchi, dne Po Jul 25, 2011 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Hja nautika ni pocen šport.... jih maš v motomarine kao njihova blagovna znamka in so tudi cenovno ugodne. Žal pa se izkaže da malo denarja malo muzike, ker so v eni sezoni popolnoma hin.
Potem pa po nove in na koncu niso nič cenejši....
Sploh pa mojstri ko se boste že lotili šivanja.... Elpan oz. nauticcomfort sta en in isti mojster v Trzinu, lepo se da dogovort glede plačila btw., oni jih ne delajo iz šlauh blaga ampak so sešiti skupaj.... in od vseh prozvajacev tudi.... sploh pa tud hruškasti bokobrani obstajajo....

Potem pa po nove in na koncu niso nič cenejši....
Sploh pa mojstri ko se boste že lotili šivanja.... Elpan oz. nauticcomfort sta en in isti mojster v Trzinu, lepo se da dogovort glede plačila btw., oni jih ne delajo iz šlauh blaga ampak so sešiti skupaj.... in od vseh prozvajacev tudi.... sploh pa tud hruškasti bokobrani obstajajo....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
brane40 napisal/-a:Marchi napisal/-a:Hvala vsem, ki ste pogooglali. To znam tudi sam.
Hvaležnost pa taka
brane40, brez zamere
A bi ti dal 25€ za prevleko, če nov bokobran stane 30€ (polyform!)?
Res sem enega včeraj kupil, ravno zaradi cene prevlek. Tega, ki ga pa že imam in je ves limast, pa bom na nek način oblekel, ker svinja mojo in sosedovo barko oz. je zaradi tega zdajle odstavljen in privezan pod pomol. Razen limanja pa je še popolnoma funkcionalen.
Sporočim, če kaj najdem.
Hvala vsem za pomoč in koristna razmišljanja!
Če pa med tem kdo najde tako blago, pa naj objavi pod to temo, ker bo sigurno še koga zanimalo.
Sporočim, če kaj najdem.
Hvala vsem za pomoč in koristna razmišljanja!
Če pa med tem kdo najde tako blago, pa naj objavi pod to temo, ker bo sigurno še koga zanimalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti