Miza v kokpitu
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Miza v kokpitu
Imam zložljivo mizico za kokpit jadrnice. Že nekaj časa se mučim in ne najdem okovja za montažo mizice na stebriček krmila. Ko ne gre več naprej, je na srečo tukaj Morjeplovec 
Jaz milsim, da zložljiva mizica zmaga v vsakem primeru, ko gre za barko z manjšim kokpitom in argolo. Sam imam sicer ta sistem http://svhotwire.com/info/?tag=cockpit-table, mizico nosim notri in ven, jo vsakič sestavim zgorni+spodnji del skupaj, namontiram na nosilec, natančno moram zadeti tračnice ... kar mi hodi na živce, simpl zložljiva kamp mizica bi bla velik boljš in drugo sezono bo sigurno na barki.
Še nekaj: če montiraš nosilec na tla kokpita, potem moraš desko in stojalo (nogo) ko odmontiraš spet dajati narazen, da lahko vse skupaj zložiš na majhno mesto. Spet dodatno delo za brez veze ...
miza by _grega02_, on Flickr
Še nekaj: če montiraš nosilec na tla kokpita, potem moraš desko in stojalo (nogo) ko odmontiraš spet dajati narazen, da lahko vse skupaj zložiš na majhno mesto. Spet dodatno delo za brez veze ...
miza by _grega02_, on Flickr
Podobne (ali celo enake) mize, kot jo ima Grega295 prodaja podjetje Ergoles na Viču.
Sistem, ki je na sliki Evovija, je uporabljal Elan na svojih 40-kah. Zoprna reč zaradi pospravljanja pa tudi preveč prostora je zavzela miza. Sicer pa dobra rešitev.
Na Elan 333 je sistem lušten, ker se kompletna miza podre in preklopi na steber. Po moje bi ti nekdo to naredil za malo denarja. Če te zanima izvedba, pripopam kakšno slikco

Sistem, ki je na sliki Evovija, je uporabljal Elan na svojih 40-kah. Zoprna reč zaradi pospravljanja pa tudi preveč prostora je zavzela miza. Sicer pa dobra rešitev.
Na Elan 333 je sistem lušten, ker se kompletna miza podre in preklopi na steber. Po moje bi ti nekdo to naredil za malo denarja. Če te zanima izvedba, pripopam kakšno slikco
Nekaj podobnega sem jaz izdelal za naše stranke iz Flexiteek-a. Ta je sicer sejemski eksponat. Sistem pa lahko enak uporabiš , le da ti za nosilec služi konzola na jadrnici, če pa te možnosti ni si pa narediš vsporedni nosilec z krmilno konzolo. Potem je pa sistem praktično enak ,le ,da moraš potem krmilo in konzolo mize med seboj povezat z objekami.

Fiat Justitia ... Some day....
Jožko in Primus, vajin sistem pri meni ne pride v upoštev, ker imam rudo. Jožko tvoj sistem poznam sem tud že kakšno pivo gor odložu
))
Vseeno pa hvala za predloge. Mislil, sem, da bi steber montiral na sredino kokpita, tako, da bi se lahko prosto gibal okoli mize. Miza na nogice mi gre malo na živce, ker se zadeva vseeno vozi in ni fiksno pritrjena pa še v kokpitu imaš na vsakem vogalu eno nogo, kar omejuje gibanje.
Glede pospravljanja sistema z cevjo pa ne vidim problema... pač mizo iztakneš, prav tako cev pa pospraviš.
Primus koliko pa pride pri tebi samo zgornji del mizice iz tika (zložljiva taka kot je na zgornji sliki brez mehanizma)?
Lp
Vseeno pa hvala za predloge. Mislil, sem, da bi steber montiral na sredino kokpita, tako, da bi se lahko prosto gibal okoli mize. Miza na nogice mi gre malo na živce, ker se zadeva vseeno vozi in ni fiksno pritrjena pa še v kokpitu imaš na vsakem vogalu eno nogo, kar omejuje gibanje.
Glede pospravljanja sistema z cevjo pa ne vidim problema... pač mizo iztakneš, prav tako cev pa pospraviš.
Primus koliko pa pride pri tebi samo zgornji del mizice iz tika (zložljiva taka kot je na zgornji sliki brez mehanizma)?
Lp
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov