Webasto montaža, deli in oprema

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

gregor hr
Naddesetnik

Webasto montaža, deli in oprema

OdgovorNapisal/-a gregor hr » To Dec 27, 2011 13:40

Lep pozdrav.
Zaradi recesije, sem se odločil. da se bom sam spustil v montažo webasta Airtop 3500 na barko. Prosim, za kakšen nasvet. Inštalacijo kupujem takole po netu. Nekaj že imam, potrebujem pa še cevi, y-e, reducirje, izhodne šobe,...

Kje kupiti, da je ugodno, ali je morda komu kaj ostalo?

LP Gregor
spyder
Admiral
Kraj: portorož

OdgovorNapisal/-a spyder » To Dec 27, 2011 16:06

Za cevi -Oglasi se na Webasto v Lj, Cesta v gorice 4
Za ostalo ti bo še kdo drug povedal :wink:
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » To Dec 27, 2011 19:50

Obrni se na našega člana Joško-a
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Dec 29, 2011 19:22

Najboljši, najzaneslivejši in najkvalitetnejši naslov je , kot je napisal Care, naš Joško... Edin, pijače moraš imet dovolj na krovu ;)

Vseeno pa ali razmišljaš kaj o kvaliteti montaže, ne pravim, da sam ne znaš, ampak vseeno se je nemalokrat zgodilo, da je amaterska montaža takih stvari prešla v katastrofo...
Še najmanj je,da ti ne bo pravilno delovalo... in boš potem metal denar proč in iskal mojstra...
Pokličeš Joškota, pripelje se ti z vsem potrebnim materjalom, ti zmontira, te denarno obere in stvar je rešena, greješ se kot sred poletja ;)
Razmisli...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
al

OdgovorNapisal/-a al » Pe Dec 30, 2011 08:02

Če je vzrok recesija potem kar prodaj barko, če je pa vzrok "gorenjska recesija" potem ti bo pa težko kdo pomagal:)

Ne vem sicer kakšen mojster si a jaz sem imel od prejšnjega lastnika montiran webasto, ki pa ni delal, ker je bil -slabo zmontiran.
Obstajajo očitno neke finte kako to urediti in potem dela. Mislim predvsem na lego webasta, kar je pa od plovila do plovila različno.
So ti že napisali, da je Joško pravi za to. Ja saj vem, rad bi, da bi tu dobil vse nasvete kako in kaj for free (kar je normalno tukaj med forumaši) in potem montiral a pomoje to za webasto nikakor ne gre, ker je, kot sem rekel odvisno od barke.
Lej, tudi jaz najprej vse sam poizkusim in nimam dveh levih rok zato ti naj povem, da sem skoraj dve leti iskal rešitve za svoj webasto (na koncu tudi z drugimi mojstri). In žal mi je za ti dve leti.
Malo stvari pohvalim in mi gre včasih to kar težko iz ust a Joškotov poseg na barki je res TOP.

Mimogrede: kakšno barko imaš?

O webastu je sicer odprta tema in bi bilo dobro tole tja prestavit oz. že v osnovi tam pisat (funkcija: išči).

Lp al
gregor hr
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a gregor hr » To Jan 03, 2012 10:36

Sem frišn, pa nevem kako prestaviti temo.
Hvala vsem za odgovor. Ja, zgleda da bo res najbolš poklicat Joškota. Sej sva sicer že bla na vezi, pa se stvari spreminjajo, od nabave barke do nabave webasta,.... Najprej nova barka, pa potem stara (cenejša?!?), pa potem kakšen webasto (ali bo 3500 OK!?!), pa sem se za***u, pa kupil 24v pa tko naprej. Še enkrat vsem hvala, pa veliko sonca :) in mirnega morja v letu 2012

P.S. Bavaria 36

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov