Rezervni deli za prikolico
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Rezervni deli za prikolico
Lep pozdrav,
Sem mal pogledal in brskal pa nikjer nisem našel kje bi lahko kupil valje za prikolico. In po možnosti da imajo bolj močne ker zdajšnji so mi pod težo čolna šli narazen zgleda da je bolj zanič guma.
hvala
Sem mal pogledal in brskal pa nikjer nisem našel kje bi lahko kupil valje za prikolico. In po možnosti da imajo bolj močne ker zdajšnji so mi pod težo čolna šli narazen zgleda da je bolj zanič guma.
hvala
http://www.knott-anhaenger-shop.de/inde ... behoer.htm
Če ti kaj od tega pomaga lahko naročiš meni...
Drugače pa Kamm Ljubljana, Lotus marine(morda), Lok Ribnica, prikolice.net itd...
Drugače pa Kamm Ljubljana, Lotus marine(morda), Lok Ribnica, prikolice.net itd...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
deli za prikolice
poglej in pokliči Viija *************** ali pa na številko 041 560726, on ima vednio kaj na zalogi.
Sam imam prikolico od vilija (750kg) in me zanima če je že kdo menjal zadnje valčke, ker jih sam moram menjat in me zanima, če so tile vredu LINK http://www.lotos-marin.com/?uime=&sid=122035244611100&k=916&j=1&a=972. Valček za prikolico 80x215 mm, di 20mm. (zadaj iam 2 valčka, ki se "premikata" za lažji spust čolna v vodo).
Verjetno ste vsi dobili s to prikolico zadnje valčke na neki plastiki (manj gume). Torej, če je kdo že menjal valjčke bi prosil za pomoč, da ne bom po nepotrebi kupoval napačne.
Verjetno ste vsi dobili s to prikolico zadnje valčke na neki plastiki (manj gume). Torej, če je kdo že menjal valjčke bi prosil za pomoč, da ne bom po nepotrebi kupoval napačne.
mamaMicka napisal/-a:http://www.knott-anhaenger-shop.de/index.php/cPath/273/category/bootstrailerzubehoer.htm
Mene pa točno zanima kje pa kdaj bo žurala kakšna punca, ki mi bo takoj dala. Pa fino je, da ima lepo postavo in da ima desca, da me kasneje ne bo klicala.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
to je ena od opcij...
Post je bil bolj misljen, da je treba zavrteti telefon. Verjamem, da imajo vsaj 3 stacune valčke na zalogi. Kamm 100%, LOK Ribnica tudi, Bartolj Šentrupert tudi.
Spodaj pa prispodoba, da samo NIČ ne pride domov
P.S. upam, da imas glavobol od dobrega zuranja!
Post je bil bolj misljen, da je treba zavrteti telefon. Verjamem, da imajo vsaj 3 stacune valčke na zalogi. Kamm 100%, LOK Ribnica tudi, Bartolj Šentrupert tudi.
Spodaj pa prispodoba, da samo NIČ ne pride domov
P.S. upam, da imas glavobol od dobrega zuranja!
mornar417 napisal/-a:ne komplicirati življenja brez vzroka, vzameš cev 40x40/3 mm fe imajo zaoblene robove ali inox in ni panike da ne bi naredil nosilce. jekleno cev daš na cinkanje in je problem rešen. lahko vprašaš še al-cu v kamniku, če imajo takšno cev.
Ne kompliciram brez veze. Alu cev zaradi svoje mehkosti ob privitju vijakov na objemkah drži ravno zaradi svoje deformacije. Če vzamem Fe cev z debelino 3m, se ne bo nič deformirala in nosilec bo zlezel dol.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov