kak namig kje dobiti najceneje ?
hvala
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Marchi napisal/-a:Visol ima kar ok cene. Sicer prav velike razlike ni med prodajalci. Kupiš in ti drži nekaj let, če ne večno

Marchi napisal/-a:To so ohišja, notri so pa žarnice. Ti verjetno iščeš led žarnice. Zamenjaj stare žarnice z led žarnicami, itak je steklo ohišja obarvano, tako da verjetno ne rabiš zelene led ali rdeče led ampak belo.
Marchi napisal/-a:Mogoče kdo kaj več ve o tem, jaz tisto kar sem videl glede navigacijskih luči je ta menjava žarnice. Saj v bistvu je to to kar rabiš.
Pri Visolu sem kupil led trak v alu ohišju, v bistvu je to kar lučka s šalterjem, tako da sem to samo zmontiral v staro ohišje od neonke na wc-ju in se super obnese. Lahko bi pa tudi kar tako nalepil na strop. Jaz imam namen zamenjat sidrno lujč z led, zaradi porabe.
Dost reklame!, da ti ne bom preveč zasmetil teme.
kr en napisal/-a:MareC, tole je stran od mojga tamalga. Tega proda ogromno. Ne vem, če ti pride v poštev. Za ceno pa ga bom že stisnil za jajca![]()
http://www.mcenter.si/index.php?route=p ... ry&path=42

Marchi napisal/-a:To so ohišja, notri so pa žarnice. Ti verjetno iščeš led žarnice. Zamenjaj stare žarnice z led žarnicami, itak je steklo ohišja obarvano, tako da verjetno ne rabiš zelene led ali rdeče led ampak belo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti