Nakup motorja 20 -30 KM za gumenjaka s trdim dnom 4m

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

gumenko
Poddesetnik
Kraj: Celje

Nakup motorja 20 -30 KM za gumenjaka s trdim dnom 4m

OdgovorNapisal/-a gumenko » Sr Apr 16, 2008 17:23

Pozdravljeni na zelo uporabnem forumu.

Imam 10 let star Gumar gumenjak s trdim dnom dolžine 4 m. Na njem imam trenutno motor Johnson 25 zeelloo star. Pregledujem rabljene motorje za prodajo pa ni neke silne izbire. Najraje bi dobil 2-taktnega s kratko nogo in možnostjo daljinskih komand, ki jih že imam (predelal jih bom sam).

Zato me zanima vaše mnenje o motorjih Selva (dvotaktna Selva 30KM l. 2004) in njihovi zanesljivosti :?: Slišal sem namreč že kar nekaj pripomb...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Apr 16, 2008 22:24

Jaz bi šel čim dlje stran od 2T stare Selve... Malo poišči po forumu, pa boš videl vso debato na temo Selva... Če pa vzameš novejši 4T motor, je pa OK, saj je to Yamaha.
Pri nakupu starejših 2T motorjev bi se jaz odločal med Johnson/Evinrude, Mercury in eventuelno še Yamaha...

LP
gumenko
Poddesetnik
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a gumenko » Po Maj 05, 2008 19:36

Hvala za nasvet. Odločil sem se za nakup evinruda 30 KM l. 94, zdaj pa moram ojačati zadnjo steno in prenoviti gumenjak, da bo zdržal večjo moč. Ko bo gotov ga poslikam, pa objavim na forumu.

Lep pozdrav

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti