rider666 napisal/-a:Evo jaz prigural nazaj, vreme smo mel super razen prva dva dni ko je jugo nabijal, ribe res ogromno skoraj kot da bi plaval v akvariju sploh zadnjih 5 dni, sem vsak dan napokal po 5kg pa eno kapitalno, ogromno sem videl letos tudi strelk in jih kar nekaj napokal, lovil sem predvsem na žirju, blitvenica, zmajan pa kaprije glede ribe sem bil letos res presenečen, Ribiške dovolilnice pa itak ni bilo nikjer za dobit, skratka v soboto 17, ko sem prišel sem šel takoj po dovolilnico, a je imela samo eno 7 dnevno in ker je bilo prve tri dni napovedano slabo vreme nisem hotel 7 dnevne ampak samo 3 dnevno, teh pa seveda ni blo, prijave tudi nisem mogel narediti ker ji je zmankalo nekega papirja na koncu me je napotila na policijo na policiji ne napotijo na drugo policijo ti me pa zopet napotijo na drugo ti tretji pa zopet ne vedo kaj naredit tako da sm popizdu na use in so me hmal zaprli, no karte sem dobil na nekem tretjem mestu in to samo dve po eden dan, ok kupim karte in tretji dan ostanem brez, zaradi ogromno ribe se odločim podalšat dopust še za 7 dni in poklicem zopet tisto prvo prodajalno če ma še tisto 7 dnevno karto in do kdaj dela, karto ima dela pa do 12 ure, tam sem ob 11,22 in seveda vse zaprto naredu sem 40km v eno stran, skratka ciganija na višku, sem si pa vsaj skrinjo napolnu z ribami do junija mesca!
Pa kakšna fotka teh rib je pa sigurno za objavit, ko se ohladiš od vseh pizdarij.
lp
.