Privezi v Seči,...
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Privezi v Seči,...
Kot že verjetno veste je v kanalu sv. Jerneja skoraj 300 privezov. Zanima me, če ima kdo privez tam in na koga naj se obrnem, če bi se želel vezati za cca. 1.teden do 14 dni.
Privez bi rabil od 16.7. - ->
LP
Privez bi rabil od 16.7. - ->
LP
LP anzi
Vecina privezov v Seci je divjih, ker se se do danes niso zmenili kdo je lastnik parcel oz. privezov. Edini urejeni privezi v kanalu Sv. Jerneja so tisti ob colnarni na samem koncu kanala.Najbolje, da vprasas kar tam.Bom povprasal fante v Marini Portoroz, ce lahko poizvejo!
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Na zadnje sem se pogovarjal z lastnikom manjše jadrnice, ki ima privez v kanalu. Nisem ga ravno dobro razumel, vendar je bilo slišati, kot da je to eno pleme. Vsi za enega, eden za vse. Da ne moreš kar tako si postavit kolov itd...če ti "oni" ne dovolijo. Kdo jim pol daje številke? Ne vem... mogoče pa je bil poglavar plemena mostičkarjev.
Brez zamere, ampak osebno bi 80% unih pomolčkov podrl, potem imaš tukaj še napol potopljene barke, pa une pomole preurejene v manjše "garsonjere" z tušem, mizo, skrinjo ... Vse skupaj pa je začinjeno z pravim Alpskim slogom.
Prekrasen je naš kanal sv.Jerneja!
Opozorilo: kradejo pa kot srake v tem kanalu. Od motorjev do malih drobnarij ki niso vredne 10 minut straha.
Brez zamere, ampak osebno bi 80% unih pomolčkov podrl, potem imaš tukaj še napol potopljene barke, pa une pomole preurejene v manjše "garsonjere" z tušem, mizo, skrinjo ... Vse skupaj pa je začinjeno z pravim Alpskim slogom.
Prekrasen je naš kanal sv.Jerneja!
Opozorilo: kradejo pa kot srake v tem kanalu. Od motorjev do malih drobnarij ki niso vredne 10 minut straha.
V ankaranskem mandraču je nekdo od decembra do danes vlomil v tam privezano barko. Ukradel je električno sidro, prenosni tv, kompas, sonar, radijsko CB postajo, globinomer, 6 bokobranov, plastično škatlo z orodjem, 4 rešilni jopiče in plinski prenosni štedilnik. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 EUR.
http://obala.net/novice/news.php?id=18125
http://obala.net/novice/news.php?id=18125
Pozdravljeni! Jaz pa iščem privez proti plačilu kjerkoli na slovenski obali, za 5m čoln za obdobje 14 dni med cca. 1.8. in 15.8.2008. Lahko tudi za daljše obdobje.
041 233074, bouton@email.si
Hvala za vsak info!
041 233074, bouton@email.si
Hvala za vsak info!
Pozdravljeni
Jaz sem imel v Seči dve jadernici in to od 2003 do2007.Ena je še sedaj tam.Naredil sem svoj pomol,prej pa soseda na vezu počastil z pijačo in ni bilo nikoli problemov,le za izplutje sem rabil +50 plime.Ukradli mi pa hvala bogu niso nikoli nič.So p na motornjaku zraven mene sneli sončno celico.
LP Iztok
Jaz sem imel v Seči dve jadernici in to od 2003 do2007.Ena je še sedaj tam.Naredil sem svoj pomol,prej pa soseda na vezu počastil z pijačo in ni bilo nikoli problemov,le za izplutje sem rabil +50 plime.Ukradli mi pa hvala bogu niso nikoli nič.So p na motornjaku zraven mene sneli sončno celico.
LP Iztok
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti