smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- VirtoSailor
- Kontraadmiral
- Kraj: Velenje-Bunarina
Pozdravljeni Morjeplovci.....
Mi smo danes vžgali kar na Vis
Bilo je preveč mikavno vreme, da tega ne bi izkoristili... Plovba prav zanimiva saj sva iz Kornatov vsekala kar direktno linijo do Visa - pot v neznano, samo Garminova linija....
Marina polna čarteristov!
Danes tukaj prespiva in jutri raziskovanje okrog otoka. Tukaj ostaneva 2-3 dni-odvisno od vremena. Če koga zanese sem se javite..... Pijača bo hladna - iz trgovine, ker me hladilnik za pijačo nekaj j....e...
Mirno morje in polna jadra vsem....
Mi smo danes vžgali kar na Vis
Marina polna čarteristov!
Danes tukaj prespiva in jutri raziskovanje okrog otoka. Tukaj ostaneva 2-3 dni-odvisno od vremena. Če koga zanese sem se javite..... Pijača bo hladna - iz trgovine, ker me hladilnik za pijačo nekaj j....e...
Mirno morje in polna jadra vsem....
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Trenutno smo na Lastovu. Drugače pa je pot potekala Rab - Ist - Žut - Žirje - Vis - Lastovo. Plan za naprej je Korčula - Pakleni - Šolta - Promošten - Tijat - Zadar - Olib - Cres - Rab. Bošta očitno sva se zgrešila za 1 dan. Javi kaj kje si, enako Kr en, zgleda da nas ni veliko na jugu.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
CAR napisal/-a:Trenutno smo na Lastovu. Drugače pa je pot potekala Rab - Ist - Žut - Žirje - Vis - Lastovo. Plan za naprej je Korčula - Pakleni - Šolta - Promošten - Tijat - Zadar - Olib - Cres - Rab. Bošta očitno sva se zgrešila za 1 dan. Javi kaj kje si, enako Kr en, zgleda da nas ni veliko na jugu.
Evo z Boštejem preživeli dva prelepa dneva na Visu v Rukavcu in v zgornji Ženoglavi. Sedaj jp počasi "šibamo" proti celini.
P.S. "Tastarega ni več v špilji!"
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost