smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Gregor v Červarju je bla učeri čista šajba, drgač pa vse tko kt more bit, Mič je šraufov, Sundancerja je pa Tex rešil pred tem da bi mu moguorodje podajat s tem, da me je k njemu na barko na pir povabu
, hvala
edin Kr en nekje pluje ker ga ni, al so mu pa barko pajsnl...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
"De se nau, kdo vžgau"... pri nas je bilo sonce !
in res je matejc je prišel, pa sosedu spraznu hladilnik, ampak je pa lepo, nas je pol pelu na večerjo... tako da taki obiski so vedno dobrodošli...
ps: polanc, a imaš že vse popravljeno, a se boš šel krištofa kolumba ?
in res je matejc je prišel, pa sosedu spraznu hladilnik, ampak je pa lepo, nas je pol pelu na večerjo... tako da taki obiski so vedno dobrodošli...
ps: polanc, a imaš že vse popravljeno, a se boš šel krištofa kolumba ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Zdravo vsem, Mi smo končno začeli s popotovanjem…
Trenutno smo na Drveniku in planiramo za danes čim prej nekam bolj na Jug in vstran od celine - ko bo vreme dalo…. Trenutno ne dežuje ampak samo piha, tako da bomo lepo mirno počakali da se malo umiri,…
Če je kdo v bližini je dobrodošel,….
lp, Boštjan
Trenutno smo na Drveniku in planiramo za danes čim prej nekam bolj na Jug in vstran od celine - ko bo vreme dalo…. Trenutno ne dežuje ampak samo piha, tako da bomo lepo mirno počakali da se malo umiri,…
Če je kdo v bližini je dobrodošel,….
lp, Boštjan
O mater je dogajal te dni, da ni blo cajta. Ljubo, vidim, da sva se zgrešila (saj sva imela možnost, se poklicat
)
Dva dni Šolte, pa tri dni Brača. Trenutno pred Vrbosko, jutri pa naprej. Porkaflek, kaj ste vsi gor na "NORD SEE", da tle ni nobenga za kaki špricer
Dva dni Šolte, pa tri dni Brača. Trenutno pred Vrbosko, jutri pa naprej. Porkaflek, kaj ste vsi gor na "NORD SEE", da tle ni nobenga za kaki špricer
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost