Pridemo hladilnik spraznit, ni problem
smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
kr en napisal/-a:Sem na Žirju, a nobene zastavice nikjer. Tudi včeraj po Kornatih same tuje face
Jaz sem pa pravkar iz male stupice na zirju prijadral v drage blizu pakostane z iztokom nt smo pekli ribe in pogace, malvazije je se nekaj, so pa ravno vceraj tam betonirali kocke tako kaze da bo tudi mala stupica polna boj.
mile napisal/-a:Če se vreme ne zj...be potem bom od srede do nedelje drugi teden nekje v tej smeri.
Škoda Mile, takrat bom že doma. Trenutno sem na "kraju zločina" (Vrgada
Bom enega "ledenkota" zvrnil tudi na vaše zdravje. Bodite mi fajn in bog z vami!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Samo enega ledenkota za mene pa le spijte, pa enega fejst majčkenega za janadinkota.
Boštjan ti si kar pogosto tam v okolici Kaprij, Žirja.
Če bo Aladin tak kot zdaj kaže., potem bova midva v torek zvečer še pred temo krenila iz Bibinj v smeri Murterja, če ne celo do Kaprij.
Od srede do nedelje bi se gibala od
Bibinje- Kaprije- Trogir-Hvar in nazaj.
Če utegneš mi napravi seznam točk, ki so vredne postanka-kopanje, nočitev-sidro, kakšna večerjica (pazi uradniška plača je mala), itd.
Lepo bodite in pozdrav vsem
Boštjan ti si kar pogosto tam v okolici Kaprij, Žirja.
Če bo Aladin tak kot zdaj kaže., potem bova midva v torek zvečer še pred temo krenila iz Bibinj v smeri Murterja, če ne celo do Kaprij.
Od srede do nedelje bi se gibala od
Bibinje- Kaprije- Trogir-Hvar in nazaj.
Če utegneš mi napravi seznam točk, ki so vredne postanka-kopanje, nočitev-sidro, kakšna večerjica (pazi uradniška plača je mala), itd.
Lepo bodite in pozdrav vsem
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov