smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
KONČNO NA ZASLUŻENEM DOPUSTU.
Včeraj Ribiško Naselje - Umag prijava na policiji. Kapitanija dela samo do 20h!!?!? Permit in turistična taksa za 3 mesece cca 1160 kun. Po novem permit velja 1.1.do 31.12. Nadaljujemo nočno do Rovinja. Zjutraj še na kapitanijo pa po destilirano vodo za akumulatorje. Pravkar jadramo że mimo Pule.
Alesjo javlja, da počasi zaključuje obnovo jadrnice. Upam, da nas ujame drugače pa se dobimo nekje na poti. Imava še za stestirat njegov novi žar. Lani sva na mojem spekla odlični pogači in to na oglju po zaključeni peki rib.
Razmišljam o mojih hladilnikih in zmrzovalnikih. Delam plane za izboljšave v naslednji zimi.
Plan, Susak kopanje, nato nočna plovba po zunanji strani Kornatov v smeri Lastova.
LP NT
Včeraj Ribiško Naselje - Umag prijava na policiji. Kapitanija dela samo do 20h!!?!? Permit in turistična taksa za 3 mesece cca 1160 kun. Po novem permit velja 1.1.do 31.12. Nadaljujemo nočno do Rovinja. Zjutraj še na kapitanijo pa po destilirano vodo za akumulatorje. Pravkar jadramo że mimo Pule.
Alesjo javlja, da počasi zaključuje obnovo jadrnice. Upam, da nas ujame drugače pa se dobimo nekje na poti. Imava še za stestirat njegov novi žar. Lani sva na mojem spekla odlični pogači in to na oglju po zaključeni peki rib.
Razmišljam o mojih hladilnikih in zmrzovalnikih. Delam plane za izboljšave v naslednji zimi.
Plan, Susak kopanje, nato nočna plovba po zunanji strani Kornatov v smeri Lastova.
LP NT
Z Wolfom smo stestirali njegov in moj hladilnik, oba delata dobro. Wolf sporoča Nikoli da naj se jutri pomatra do Murtra, Štajerci imajo degustacijo vina. Drugače na Velom Drveniku vse ok. Penzjuner Joco se še vedno kur..... tukaj.😄😄😄 Wolf danes do Brača , potem pa gasa do Murtra , ker se boji da bo kaj zamudil. Habibi na Krapanju je tudi noro, Wolf bo preveru če je Kr en tam, tako da mu lahko odvežemo barko. Samo norci v taki vročini hodijo v savno in đakuzi.
samo morje !
Nikola T. napisal/-a:KONČNO NA ZASLUŻENEM DOPUSTU.
LP NT
Ja na lanskem dopustu so pa bile taprave pogače in bo treba ponovit, saj imam letos tudi jaz žar
Obnova barke pa je pri koncu tako , da gre barka v sredo v vodo. sledi še registracija in predvidoma 27ega krenem proti jugu, se vidimo, malvazija bo, žar tudi in seveda kar gre zraven
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
So se mi kar sline pocedile. Alesjo srečno splovitev!
Wolf, sem na nočni in plujem z Molata direktno mimo Dugega otoka, pravkar Kornatov, Komize na Lastovo, čisto po zunanji strani. Čez dan je sonce tako żgoče, da ni za zdrżat.
Ko se bo tole ohladilo, bo prišla nevihta vseh neviht na jadranu. Tramontana bo začela harat v severnem Jadranu in bo le v nekaj urah (3-4h) prišla nekje do Korčule. Ne bo dosti časa za skriti se. Se bo tre a kar paziti in zelo pogosto spremljat vreme. Ob prvi napovedi obrata pa urno v zavetje.
LP NT
Wolf, sem na nočni in plujem z Molata direktno mimo Dugega otoka, pravkar Kornatov, Komize na Lastovo, čisto po zunanji strani. Čez dan je sonce tako żgoče, da ni za zdrżat.
Ko se bo tole ohladilo, bo prišla nevihta vseh neviht na jadranu. Tramontana bo začela harat v severnem Jadranu in bo le v nekaj urah (3-4h) prišla nekje do Korčule. Ne bo dosti časa za skriti se. Se bo tre a kar paziti in zelo pogosto spremljat vreme. Ob prvi napovedi obrata pa urno v zavetje.
LP NT
Nikola T. napisal/-a:Ko se bo tole ohladilo, bo prišla nevihta vseh neviht na jadranu. Tramontana bo začela harat v severnem Jadranu in bo le v nekaj urah (3-4h) prišla nekje do Korčule. Ne bo dosti časa za skriti se. Se bo tre a kar paziti in zelo pogosto spremljat vreme. Ob prvi napovedi obrata pa urno v zavetje.
LP NT
Upam, da bo vroče vsaj še mesec dni

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov