polanc napisal/-a:a je kdo v Umagu?? Me zanima če moja barka še plava
Damir nič ni javil ,da bi bilo kaj narobe.
Takega light schowa baje še v Umagu ni bilo .
Ni bilo mobitela ,elektike,interneta.
Poglej si na facebooku "istramet"
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
tomaz_slo napisal/-a:H2O napisal/-a:V Portorožu je bilo podobno. Kaj takšnega še nisem videl![]()
Pa je le bila nevihta vseh neviht, kot je napovedal Nikola T... vsaj kar se tiče bliskanja.
Ja, ampak k sreči še do Zadra ni prišla... Tudi na Kaprijah nobene morjeplovske zastavice.. A samo na ruto pridete ali kaj
No, mi smo se pa vrnili s potepanja po Jadranu.
Načeloma nič novega, morda kakšen korak nazaj v preteklost, ker je kar nekaj reči slabše urejeno kot pred leti. Ist??? Ni vode!!!! Iž, prazen in pust, pa ne kasirajo priveza na rivi, pa vsako leto več smeti v samotnih uvalah, ki naj bi bile neskončno romantične. Pa, .... morda sem preveč kritičen.
Ribolov je bil pa zelo nepredvidljiv. Tam kjer bi pričakoval ribe jih ni. Saj sem nalovil dovolj, toda za vsako lepo ribo se namučiš. Prijema ni tudi po pol ure. Res je bilo vroče in nedinamično vreme, toda vseeno. Lovil sem od 35-65m globine na različnih lokacijah. Riboni 35dkg plus, so prijemali kot da samo malo mezijo, ne pa konkretno potegnejo prvovrstno vabo. Pa so imeli vsi ulovljeni prazne želodce. Nenormalno veliko ujetih manjših zobatcev na šekah, kjer je bila ciljana riba palamida na lahko panulo. Na 10m globine. Palamid, skuš, šnjurev pa nikjer. V dobrih dveh tednih nisem opazil nobenega rauba na vodi, kar je presenetljivo.
OK, dovolj za danes. Moram uredit-umirit vtise.
Kar je pa "največje presenečenje", je to, da je bilo tukaj na forumu veliko povabil članov na hladno pijačo, samo zastavico bi naj opazil. Zastavice pa nikjer. Tudi z daljnogledom sem iskal mrzlo bevando-zastavico, pa sem moral koristiti lastne zaloge. Tako da ne obljubljajte preveč, če ....
Reportaža sledi v delu leta ko se grejemo pri radiatorjih.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti