Klančina v okolici Pirovca
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Klančina v okolici Pirovca
Pozdravljeni, od 19.6. sem 7 dni v Pirovcu. Nekje v bljižini iščem klančino za 5 gumenjaka. Mi prosim lahko svetujete,
- kje se kakšna nahaja?
- na kaj moram biti pozoren pri njej - če kaj?
- kam pluti - lepe plaže, znamenitosti....?
Iskreno hvala vsem za napotke.
LP Aljoša
- kje se kakšna nahaja?
- na kaj moram biti pozoren pri njej - če kaj?
- kam pluti - lepe plaže, znamenitosti....?
Iskreno hvala vsem za napotke.
LP Aljoša
Exorcist napisal/-a:Dve klančini imaš v kampu Miran, Pirovac. So brezplačne, sam pa bi uporabil tisto na "desni" strani kampa, ker je širša in okoli je več prostora za manevriranje. Priporočam, da se prej peš sprehodiš in ogledaš situacijo.
Hvala za podatek, bom prej preveril obe. Sicer po slikah kampa in podatkih kaj kamp nudi vidim, da klančina je, jo bom prej pogledal. Resnično hvala za info.
Kar se bencinske tiče je verjetno v tej novi marini? Če se motim, se ve kje je najbljižja...? Hvala že vnaprej.
Pozdravljeni, prvi teden na morju je za nami. Pirovac - odročen kraj, kjer ne smeš pričakovati preveč. Za vse - lepa nova marina, ki pa po čudežu sameva!!!!
Glede na marino v Murterju i vse okrog - pokajo po šivih, se tukaj v celem tednu ni vezalo več, kot 3 -5 plovil!!!
Klančino sem koristil v kampu Miran - brezplačno. Privez so mi odstopili domačini.
Če koga zanima kako je bilo, lahko napišem več, drugače pa vsem, ki ste mi kakorkoli pomagali z nasveti iskreno hvala Vam!
Mirno morje vsem, Aljoša
Glede na marino v Murterju i vse okrog - pokajo po šivih, se tukaj v celem tednu ni vezalo več, kot 3 -5 plovil!!!
Klančino sem koristil v kampu Miran - brezplačno. Privez so mi odstopili domačini.
Če koga zanima kako je bilo, lahko napišem več, drugače pa vsem, ki ste mi kakorkoli pomagali z nasveti iskreno hvala Vam!
Mirno morje vsem, Aljoša
-
navtik_borut
- Admiral
-
navtik_borut
- Admiral
mi smo pluli do.... Pašmana, Sv.Filip Jakov, Biograd, Pakoštane, Vrgada - super hrana, Murter naokrog, Tribunj do Vodic.
Pazi na globino, dobro preglej karto prej. Mi smol sicer bili posvečeni vetru - pihalo nonstop....
Kar se Pirovca tiče, je očitno toliko odročen, da vanj poretkoma kdo zaide - klub lepi in veliki novi marini.... Če pogledaš marine Murter - Betina, druge okoli, so polne, Pirovac - v celem tednu lahko preštejem na prste ene roke in še ostane.... - skratka marina samevala... Prometa mimo polno.
Nasvet pazite most Tisno - je zelo nizek...ure, kdaj se odpira ne vem - sem podiral rolbar....
Najbolj mi ostala v spominu konoba na otoku (Vgrada) Vrgada- res dober pogled....
Kornati so tudi blizu....
Upam, da pomagal malo...
Lp. Aljoša
Pazi na globino, dobro preglej karto prej. Mi smol sicer bili posvečeni vetru - pihalo nonstop....
Kar se Pirovca tiče, je očitno toliko odročen, da vanj poretkoma kdo zaide - klub lepi in veliki novi marini.... Če pogledaš marine Murter - Betina, druge okoli, so polne, Pirovac - v celem tednu lahko preštejem na prste ene roke in še ostane.... - skratka marina samevala... Prometa mimo polno.
Nasvet pazite most Tisno - je zelo nizek...ure, kdaj se odpira ne vem - sem podiral rolbar....
Najbolj mi ostala v spominu konoba na otoku (Vgrada) Vrgada- res dober pogled....
Kornati so tudi blizu....
Upam, da pomagal malo...
Lp. Aljoša
Nazadnje spremenil Eol13, dne Po Jul 04, 2016 13:57, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta